Dnevni horoskop za 25. januar: Novo poznanstvo na poslu biće veliki zavodnički test za Vodolije

WARNER BROS. - MOSELEY, MELISSA - Album / Album / Profimedia

Pročitajte šta nam zvezde savetuju za sutrašnji dan 25.01.2024 vezano za posao, ljubav i zdravlje.

Ovan

Posao: Nema nepremostivih prepreka ovog četvrtka za većinu pripadnika Ovnova što se posla tiče. Vreme je da stavite tačku na prethodni poslovni ciklus, i pozabavite se novim planovima.

Ljubav: Iako biste možda i na polju ljubavi hteli mnogo više, budite spremni da učinite i koji ustupak dragoj osobi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Proverite više puta ako je potrebno da li ste sve iz prethodnog perioda odradili, kako bi izbegli neko veće kašnjenje po već dogovorenim planovima.

Ljubav: Nemojte olako davati obećanja, koja možda u ovom trenutku niste spremni da ispunite. Držite se vaših ustaljenih principa i metoda.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Nema razloga da Blizanci danas ne zablistaju na profesionalnom planu, posebno ukoliko su dobili zeleno svetlo za pokretanje neke nove ideje u realizaciju.

Ljubav: Sjajan dan možete očekivati i u sferi ljubavi, gde nije isključeno da vas draga osoba nečim prijatnim iznenadi.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Rak

Posao: Rakove danas očekuje nešto manja tenzija na polju posla, tako da sve obaveze bez većih prepreka završite na vreme.

Ljubav: Konfuznu situaciju na ljubavnom planu najbolje ćete rešiti iskrenim i strpljivim razgovorom sa dragom osobom.

Zdravlje: Osim napetosti, nema značajnih upozorenja.

Lav

Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Posao: Povoljan je dan za sve vrste komunikacije i poslovnih kontakata, prvenstveno ukoliko imate na umu neku novu kreativnu ideju.

Ljubav: Lavovsko srce mogla bi ovog dana da zaintigira pojava dosta mlađe osobe na ljubavnom horizontu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Nema loših aspekata u najavi što se posla tiče kod većine pripadnika Device. Ono što vas možda malkice sputava je težnja po svaku cenu za perfekcijom. Ukoliko je tako, neće vam škoditi ako zatražite pomoć sa strane.

Ljubav: Neke iznenadne komplikacije i nedefinisane situacije sa dragom osobom, najbolje ćete rešiti pokušajem iznalaženja kompromisnog rešenja.

Zdravlje: Pozabavite se pre svega prevencijom.

Vaga

Posao: Nema prepreka kada je posao u pitanju za većinu pripadnika Vaga. Pokažite svoju čuvenu kreativnost na delu.

Ljubav: Praktično svi ljubavni konci nalaze se u vašim rukama, i nema razloga da tako i ne ostane, na obostrano zadovoljstvo.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Rutinsko odrađivanje većine zacrtanih obaveza je pred Škorpijama, nema razloga da žurite sve stižete na vreme da završite.

Ljubav: Neka vrsta rutine očekuje vas i na ljubavnom polju, posebno ukoliko ste zadovoljni postojećom partnerskom situacijom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Neke birokratske začkoljice mogle bi danas da vam pokvare inače dobar start. Žurbom ništa nećete postići, već pokušajte da igrate na kartu traženja kompromisnih rešenja.

Ljubav: Šteta bi bilo da olako propustite finu priliku u inače povoljnom periodu za ljubav, samo zbog toga što isključivo i slepo sledite svoje stavove.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Promenjene poslovne okolnosti ne bi trebalo da vas previše zabrinu, pokušajte da date svoj maksimalni doprinos, i uhvatite svoj ritam rada.

Ljubav: Pažnja i razumevanje drage osobe su vam veoma bitni, pa evo dana kada biste se mogli prepustiti tom lepom osećaju.

Zdravlje: Jačajte imunitet, dovoljno se odmarajte.

Vodolija

Posao: Dosta izazova očekuje Vodolije i danas. Što zbog zatrpanosti obavezama, što zbog delimične rasplinutosti na više strana, pa ne bi bilo loše da zatražite pomoć od bliskih saradnika.

Ljubav: Novo poznanstvo, vezano za poslovno okruženje, moglo bi da bude mali test vaših zavodničkih sposobnosti. Naravno ukoliko vam je sve to u interesu.

Zdravlje: Osetljivost respiratornog sistema.

Ribe

Posao: Višak slobodnog vremena Ribe bi danas mogle da iskoriste, angažujući se da pomognu u rešavanju nekih poslovnih problema nekom od prijatelja.

Ljubav: Dobra je atmosfera za sve vrste neobaveznih ćaskanja i fine i opuštene komunikacije.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani, piše Astroputnik.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram