Dnevni horoskop za 25. 8: Vage da budu posebno oprezne na poslu zbog jednog detalja

Pogledajte dnevni horoskop za petak 25. avgust 2023. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Opuštena završnica ove radne sedmice je pred Ovnovima. Ne bi bilo loše da uradite jednu proveru urađenog za svaki slučaj, da se ne potkrade neka greška.

Ljubav: Nikakva posebna taktika vam nije posebno potrebna na ljubavnom planu. Dovoljno će biti da se opustite.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Bik

Posao: Dan sličan prethodnom očekuje većinu tipičnih Bikova. Na vreme ćete uspeti da završite sve svoje započete obaveze.

Ljubav: Za prevazilaženje mnogih ljubavnih prepreka biće presudno obostrano razumevanje i nesebično angažovanje.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Blizanci

Posao: Sve vezano za planove i projekte koje ste već pokrenuli moglo bi da naiđe na usporavanje zbog nekih formalnih ili papiroloških problema. Budite strpljivi.

Ljubav: Dan je vrlo povoljan za izlazak, druženje sa prijateljima i opuštanje. Nikad se ne zna, možda i upoznate nekog vrednog pažnje.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Rak

Posao: Budite i tokom ovog dana oprezni sa papirologijom i dokumentacijom kako biste izbegli neke sitnije propuste.

Ljubav: Slobodni Rakovi se mogu naći u situaciji da se stvari odvijaju na dva koloseka: jedan je potpuno nova osoba koja je privukla vašu pažnju, a drugi kontakt sa nekim bitnim iz prošlosti.

Zdravlje: Osetljivost pluća, respiratornog sistema, piše Astroputnik.

Lav

Posao: Potencijalno odličan radni dan je pred Lavovima da bez većih problema završe svoje zacrtane obaveze za ovu sedmicu.

Ljubav: Bilo bi dobro da poslušate sopstveni glas razuma i ne ulećete u bespotrebne komplikovane ljubavne situacije.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Držite se već započetih poslova i trudite se da sve započeto korektno odradite bez žurbe.

Ljubav: Možete upoznati osobu sličnog načina razmišljanja, sa kojom ćete poželeti nešto više od površnog poznanstva i flerta.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Budite oprezni ukoliko sklapate nove dogovore i dobro proverite sve administrativne začkoljice pre nego što nešto potpišete.

Ljubav: Imaćete tokom ovog dana prilike za nova poznanstva, pa eto načina da se uz ćaskanje, flert opustite.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Škorpija

Posao: Uz veliki obim posla za očekivati je da se formalizuju neki dogovori vezani za vaše buduće profesionalno angažovanje.

Ljubav: Provedite dan u druženju sa prijateljima ili zajedničkom izlasku, prijaće vam svakako.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Strelac

Posao: Strelci će i tokom ovog dana biti dosta zauzeti na polju komunikacije i tehničke organizacije posla. Nemojte donositi ishitrene odluke, nema potrebe za nervozom i žurbom.

Ljubav: I na ljubavnom planu potrudite se da poboljšate komunikaciju sa dragom osobom. Posvetite malo više pažnje vašem odnosu.

Zdravlje: Slaba cirkulacija.

Jarac

Posao: Solidan radni dan je pred Jarčevima ukoliko obuzdaju nestrpljenje. Povedite računa o preciznosti detalja prilikom dogovaranja važnih poslova kako biste izbegli potencijalne zamke.

Ljubav: Na ljubavnom planu trebalo bi da se što više bavite konkretnim potezima, a manje analiziranjem i preispitivanjem.

Zdravlje: Čuvajte se fizičkih povreda i tokom ovog dana.

Vodolija

Posao: Ispoštujte sebe i pokušajte da završite ono što ste planirali, ali i obratite dovoljno pažnje na konkurenciju i osobe iz bliskog poslovnog okruženja koje vam nisu naklonjene.

Ljubav: Uživajte u pažnji koju vam poklanja vaša draga osoba. Uzvratite na adekvatan način.

Zdravlje: Odlično.

Ribe

Posao: Tokom ovog radnog dana tipične Ribe očekuje dosta poslovnih iskušenja, naročito oko usklađivanja rada sa osobama koje imaju drugačije metode i način razmišljanja.

Ljubav: Vrlo lep i pozitivnom energijom obojen dan možete očekivati na ljubavnom planu. Provedite što više vremena u zajedničkim aktivnostima sa svojom voljenom osobom.

Zdravlje: Mogući problemi sa cirkulacijom.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram