Dnevni horoskop za 25.8: Device spremne za ljubavnu akciju

dnevni horoskop
Dnevni horoskop, Foto: Trevor Adeline / Caia Image / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 25. avgust 2021. godine:

Ovan

Posao: Okolnosti vam idu na ruku danas, tako da ćete moći da realizujete većinu poslovnih zamisli. Istaknite sebe u prvi plan.

Ljubav: Ovo bi mogao da bude veoma uspešan dan u sferi ljubavi, ukoliko imate jasan cilj, i spremni ste da sa njim iskreno i otvoreno izađete pred voljenu osobu.

Zdravlje: Odlično, kaže Astroputnik.

Bik

Posao: Trebalo bi da radite na sklapanju dugoročnijih poslova i ugovora na duže vremenske rokove.

Ljubav: Imate lep period pred vama za uživanje u bezmalo svemu što poželite na ljubavnom planu, nemojte ga prokockati.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Blizanci

Posao: Neki od vas čekaju kontakt sa važnim partnerom, koji se možda vezuje i za inostranstvo. Ne budite nestrpljivi, ako budete morali još malo da pričekate.

Ljubav: Imate sve realne parametre na vašoj strani, i logično je da od drage osobe očekujete razumevanje i prilagođavanje postojećoj situaciji.

Zdravlje: Stres, napetost.

Rak

Posao: Ne bežite od odgovornosti, prionite na posao i privodite kraju sve ono što već izvesno vreme stoji.

Ljubav: Krenite hrabro ka ostvarenju svojih želja, imate solidne aspekte da fino provedete zajedničke trenutke sa osobom koja vam se dopada, šteta bi bila ne iskoristiti ih na pravi način.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Obratite pažnju na papirologiju, kako vam ne bi promakle neke sitnice i propusti pre svega od saradnika.

Ljubav: Nesporazuma može biti na ljubavnom planu, mada oni ne bi trebalo da budu bitno veći i drugačiji od prethodnih sličnih situacija. Bitno je da ne reagujete burno.

Zdravlje: Osetljivost kičmenog stuba.

Devica

Posao: Svojim potezima iz prethodnog perioda otvorili ste sebi nove šanse i one vam sada dolaze u susret.

Ljubav: Već provereni i precizno pripremljeni planovi za neku ljubavnu akciju su spremni. Nemate šta mnogo da čekate.

Zdravlje: Odlično.

Vaga

Posao: Malo šta danas može ići od ruke Vagama na polju bilo kakvih poslovnih obaveza. Pokušajte da tihim delovanjem prođete sa što manje kolateralne štete.

Ljubav: Odnos sa dragom osobom ne zavisi od vas samih već i od okolnosti oko vas. potrudite se da što više pojednostavite neke stvari, biće vam lakše.

Zdravlje: Potreban vam je dobar i kvalitetan san.

Škorpija

Posao: Vaš energetski potencijal je takav da vas u ovom trenutku niko ne može srušiti niti usporiti, budite svoj na svome i hrabro grabite ka cilju.

Ljubav: Vrlo dobar dan možete očekivati i na polju ljubavi, posebno ako ste nedavno ostvarili fini kontakt sa novom simpatičnom osobom.

Zdravlje: Pričuvajte se sitnih fizičkih povreda.

Strelac

Posao: Tipični Strelčevi mogu očekivati više poziva od zainteresovanih, u budućnosti veoma korisnih poslovnih saradnika. Strpljivo saslušajte sve predloge.

Ljubav: Vaši porodični odnosi su u dobroj fazi, i danas bi vam odgovaralo da u tom okruženju provedete najviše vremena.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Jarac

Posao: Potreban vam je savet osobe od autoriteta. Moguć je kontakt sa nekim ljudima koji su bili bitni za posao u prošlosti, i koji bi vam mogli biti od krucijalnog značaja za dalje poslovne poduhvate.

Ljubav: Pravite planove, ulažite u zajedničku budućnost, u svakom slučaju radite na jačanju vaše partnerske veze. Provodite više vremena zajedno.

Zdravlje: Padovi energije.

Vodolija

Posao: Neke osobe iz neposrednog okruženja mogu da budu spore u izvršenju zadataka, pa budite strpljivi, i onako mnogi ne mogu da isprate vaš vodolijski ritam.

Ljubav: Potrebno vam je da se opustite, da se smejete, da budete u pokretu i da putujete i da se družite sa prijateljima.

Zdravlje: Posvetite se nekom vidu relaksacije.

Ribe

Posao: Možda vam se bude činilo da se vrtite u krug, ali to je više vaš subjektivni doživljaj cele situacije. Budite opušteniji.

Ljubav: Kako god da se posmatra, ovo bi mogao da bude sjajan dan za vaše ljubavne aktivnosti, samo je pitanje šta konkretno želite.

Zdravlje: Prijala bi vam šetnja, fizička aktivnost.