Dnevni horoskop za 25.5: Ribe će obradovati iznenadni poklon

Foto: Rawpixel Ltd / Alamy / Alamy / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 25. maj. 2022.

Ovan

Uhvatili ste dobar radni ritam i pored napetosti koja kao da visi u vazduhu, uspevate da završite sa svim poslovnim obavezama, pa i da pokrenete nove projekte, dogovore ili saradnje. Uglavnom ćete biti usmereni na poslovni segment, tako da bi ljubavna sfera mogla da vam bude u drugom planu, piše Astroputnik.

Bik

Vodite računa o komunikaciji sa nadređenima, koji bi mogli pokazati izvesnu dozu pritiska. Trudite se da ne ulazite u konflikte, držite se svog dela obaveza. Pitanje je koliko vremena ćete imati za ljubavne aktivnosti, jer se osećate premoreno i fizički i mentalno.

Blizanci

Sve ide svojim tokom onoliko koliko vam to mogućnosti u ovom trenutku dozvoljavaju, a na vama je da greške svedete na minimum. Danas vas očekuje pojačana komunikacija sa saradnicima.Vaš šarm i pozitivna energija ne ostavljaju ravnodušnim osobe u vašem okruženju. Družite se, izlazite, imaćete brojne prilike za nova poznanstva. Uživajte.

Rak

Iako nije realno očekivati neke veće izazove tipični Rakovi danas će imati dobar dan za preciziranje detalja novih poslovnih projekata i tako pokrenu neke nove inicijative. Imaćete podršku autoriteta. Sve vaše ljubavne aktivnosti danas bi valjalo da budu usmerene ka dragoj osobi, ali bez velikih očekivanja i forsiranja krupnih odluka.

Lav

Lavovima danas slaba koncentracija i užurbanost može doneti potencijalne greške i nesporazume. Pokušajte da smanjite napetost. Ako nameravate da pokrećete nove ljubavne inicijative povedite računa o proceni osobe koja vas interesuje.

Devica

Neko sa kim ste ranije sarađivali ili bili u pregovorima, mogao bi ponovo da se aktivira i pokaže interesovanje da pokrene poslovne projekte sa vama. Vredi razmisliti. Ukoliko date svoj maksimalni doprinos, imaćete realne šanse da kraj ljubavnog dana dočekate zadovoljniji nego što ste bili na njegovom početku.

Vaga

Odličan radni dan nalazi se pred najtipičnijim Vagama da budu profesionalno uspešne posebno na polju novih dogovora. Otvaraju vam se i neke nove mogućnosti koje treba iskoristiti. Iz više uglova današnja dešavanja u sferi ljubavi donose vam lepe stvari i prijatna iznenađenje, naročito ako ste u stabilnim partnerskim odnosima.

Škorpija

Ukoliko ste odredili prioritete, onda nema razloga da se sekirate da li ćete uspeti sve zacrtano da obavite. Imate dovoljno elana i energije. Ovaj dan ne bi trebalo da se na polju emotivno ljubavnih odnosa bitno razlikuje od prethodnog. Bitno je da komunikacija sa voljenom osobom bude na pristojnom nivou.

Strelac

Strelčevi će i danas biti vrlo aktivni i vredni. Očekuje vas korektna saradnja sa poslovnim saradnicima, al ii mogućnost postizanja novih poslovnih dogovora. Astrološki aspekti najavljuju prosečan dan u ljubavnoj sferi, a vi svojim dodatnim angažovanjem možete sve podići na viši nivo.

Jarac

Bezmalo sve od ranije isplanirano Jarčevi bi trebalo bez većih problema da završe tokom ovog radnog dana. Izbegavajte priče o finansijama i ne pokrećite neke stare teme – i jedno i drugo vas mogu uvesti u negativno raspoloženje.

Vodolija

Ako radite sa strancima sada je pravi trenutak da intenzivnije komunicirate, dajete predloge, tražite načine da se aktivirate što više jer vas očekuju brojni benefiti. Ukoliko planirate zajednički odmor, sada je trenutak da se aktivirate i negde otputujete.

Ribe

Postoji mogućnost za novu poslovnu ponudu ili dogovor, uspećete da dobijete neke povoljnosti ili otvorene šanse za napredovanje i za izbijanje u prvi plan. Samo napred. Moguće iznenađenje, poklon možete očekivati od osobe sa kojom ste možda na pragu nove ljubavne priče. Uživajte.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram