Dnevni horoskop za 25. 5: Ljubavno iskušenje za Devicu

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop; Foto: Tino Tedaldi / Carte Blanche / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 25. maj 2021.

OVAN

Posao: Bilo bi dobro da završite obaveze iz prethodnog perioda ukoliko ih ima, pre nego što se uhvatite u koštac sa novim. 

Ljubav: Mogli biste da očekujete vrlo romantičan, ali i strastven susret sa osobom iz ljubavne prošlosti prema kojoj i dalje gajite vrlo fine emocije. Uživajte, savetuje Astroputnik.

Zdravlje: Hronične tegobe.

BIK

Posao: Dan u kome bi većina Bikova mogla da zasija na profesionalnom planu. Samo napred.

Ljubav: Još jedan povoljan dan je pred vama ukoliko ste namerili da sprovedete neku finu ljubavnu akciju. Uživajte.

Zdravlje: Osetljivost urinarnog trakta.

Pročitajte još:

BLIZANCI

Posao: I danas obratite pažnju na ono što potpisujete, držite se proverenih metoda rada i standardnog obavljanja tekućih obaveza.

Ljubav: I danas bi draga osoba mogla da se oseti pomalo zapostavljenom, pa ukoliko vas posao nije mnogo umorio, bilo bi lepo posvetiti joj se i bar porazgovarati.

Zdravlje: Radite na jačanju imuniteta.

RAK

Posao: Budite strpljivi i koliko je moguće pokažite fleksibilnost kada je u pitanju nametanje nekih novih obaveza u pitanju. Ne libite se da zatražite pomoć.

Ljubav: Malo više truda i posvećenosti trebalo bi da uložite u aktualne partnerske obaveze, kako bi izbegli potencijalno nezadovoljstvo druge strane. Budite iskreni i otvoreni.

Zdravlje: Osetljivost kardiovaskularnog sistema.

LAV

Posao: Lavovi bi i danas trebalo da se drže dobrog ritma iz prethodnog dana i porade na efikasnosti maksimalno. Pogurajte malo više i bliske poslovne saradnike.

Ljubav:  Od vas zavisi ishod ljubavnih dešavanja ovog utorka. Dajte svoj doprinos i unesite neke novitete, moglo bi biti zanimljivo.

Zdravlje: Odlično.

DEVICA

Posao: Nemojte sebe stavljati u prvi plan, nije povoljan trenutak za neke ozbiljnije i konkretne promene, strpljivo sačekajte pravi trenutak.

Ljubav: Pokušajte da odolite iskušenju koje se danas može pojaviti u vidu novog poznanstva. Ne srljajte bespotrebno, budite taktični i obuzdajte nalete strasti.

Zdravlje: Osim napetosti, nema značajnijih upozorenja.

VAGA

Posao: Nema prepreka na poslovnom planu Vaga ovog utorka. Vaše samopouzdanje i kreativnost bi mogli biti posebno izraženi.

Ljubav: Uživajte u provodu, nekom izlasku, prilika za fina poznanstva i to ona koja obećavaju trebalo bi da bude i danas.

Zdravlje: Odlično.

ŠKORPIJA

Posao: Iako bi mogao i danas da vas očekuje prevelik obim posla, razloga za zabrinutost ne bi trebalo da bude ukoliko ste se na vreme pripremili i dobro organizovali.

Ljubav: Sjajan dan i trenutke za pamćenje biste mogli da priuštite sebi na ljubavnom planu. Zato krenite u akciju.

Zdravlje: Odlično.

STRELAC

Posao:  Novi poslovni ciklus je pred vama, a samim tim i neke nove nametnute obaveze. Razloga za strah nema, korak po korak krenite ka zacrtanom cilju.

Ljubav: Ne pokušavajte da menjate stavove druge strane, ništa nećete postići, poradite malo na sopstvenim i korigujte ih bar za nijansu.

Zdravlje: Osetljivost respiratornog sistema.

JARAC

Posao: Nekako osećaj skučenog prostora delovanja imaće Jarčevi i ovog dana,, što vam baš i neće odgovarati. Uradite ono što je do vas, neke stvari nisu pod vašim direktnim uticajem.

Ljubav: Pokažite dovoljno fleksibilnosti kada su velika ljubavna očekivanja u pitanju. Ne žurite sa odlukama.

Zdravlje: Vrlo dobro.

VODOLIJA

Posao: Dosta naporan dan je pred Vodolijama. Počev od komunikacije pa preko nekih novih detalja, sve bi moglo da bude veoma napeto i stresno za vas. Potrudite se da isfiltrirate obaveze i komunikaciju sa saradnicima.

Ljubav: Nije povoljan dan za neke kapitalne poteze u sferi ljubavi, biće povojnijih prilika.

Zdravlje:  Psihofizički umor.

RIBE

Posao: Bar jedan uspešan poslovni dogovor Ribe bi mogle da naprave ovog dana. Racionalno trošite energetske resurse.

Ljubav: I dalje bi trebalo da izbegnete pokretanje nekih teških pitanja i diskusija, nema potrebe da dodatno opterećujete postojeće ljubavne relacije.

Zdravlje: Unosite više vitamina, jačajte imunitet.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram