Dnevni horoskop za 25. 5: Biku jedan poziv menja sve

horoskop
Foto: Paramount Pictures / Entertainment Pictures / Profimedia

Pogledajte šta su vam zvezde spremile za 25. maj 2020.

Ovan

Danas ćete dobiti fenomenalnu ideju u vezi sa poboljšanjem materijalne situacije u kući. Iskoristite i pomoć nekog prijatelja koji se nudi.

Bik

Jedan običan razgovor danas može da vam potpuno promeni mišljenje. Ovo je odličan uvod u promene koje moraju da se odigraju u domenu vašeg ličnog napretka.

Blizanci

Krijete burna osećanja koja vas preplavljuju i koja su vam nepoznata. Danas je moguć iznenadni dobitak.

Rak

Osteljivost i razdražljivost vama nisu nepoznata stanja, tako da ćete danas biti povučeniji. Poslušajte svoju intuiciju i njom se vodite.

Lav

Bez obzira što sve inače radite samo prema svojim merilima, danas vam to neće poći za rukom. Otvaraju se neke stare rane.

Devica

Malo vas izdaje strpljenje, pa danas burnije reagujete na sve što vam smeta. Želite pomoć koju uporno ne tražite zbog vašeg ega.

Vaga

Koncentracija je na poslu i obavezama koje danas obavljate sa lakoćom. Ljubavne teme vam zadaju glavobolju, ali ni to neće potrajati dugo.

Škorpija

Danas imate moralne dileme. Imate priliku da uradite nešto bitno, ali to zahteva zloupotrebu nekoga ili nečega. Budite pažljvi, šta god da odlučite.

Strelac

Osećate da morate da se date više u vezi u kojoj ste, ali isto tako smatrate da vas partner ili partnerka zanemaruju. Neke planirane aktivnosti ćete morati da odložite.

Jarac

Vaša pažnja se danas okreće ka partnerskim odnosima, bili u vezi ili ne. Neka bolna tačka se aktivirala.

Vodolija

Bitne vesti i informacije vezane za posao danas mogu biti otrežnjujuće. Moraćete da promenite način rada.

Ribe

Osećate se dobro i na neki način lakše koračate kroz zamke koje vam nailaze. Potencijalni flert kuca na vrata.