Dnevni horoskop za 25. 3: Nova ljubavna prilika za Vodolije

dnevni horoskop
LOVE HAPPENS; Foto: Pictorial Press Ltd / Alamy / Alamy / Profimedia

Pročitajte svoj dnevni horoskop za 25. mart 2021.

OVAN

Posao: Bilo bi dobro izbeći žučne i oštre rasprave, i trenutke dekoncentracije zbog kojih može doći do previda.

Ljubav: Vaša pozitivna energija i preduzimljivost u sferi ljubavi najavljuju uživanje prožeto elementima velike strasti, piše Astroputnik.

Zdravlje: Vrlo dobro.

BIK

Posao: Umor polako stiže Bikove pa neće smetati i ako se malo oslonite na proverene saradnike iz neposredne blizine.

Ljubav: Ukoliko ste zadovoljni aktuelnim stanjem svog ljubavnog života, nema razloga da bilo šta forsirate, ukoliko pak niste, savet je da suptilno ispitate teren pre nego što preduzmete konkretne poteze.

Zdravlje: Osim umora, nema značajnijih upozorenja.

BLIZANCI

Posao: Najviše aktivnosti tokom ovog radnog dana većina Blizanaca usmeriće ka proširivanju poslovne saradnje, uz moguć kraći poslovni put.

Ljubav: Visok nivo pozitivne energije i prepoznatljivog šarma pratiće vas i ovog dana, ali ako pak sa druge strane naiđete na faktore kočenje i usporavanja, nemojte olako odustajati, već pokažite više strpljenja nego inače.

Zdravlje: Vrlo dobro.

RAK

Posao: Veći problem od par novih, nametnutih obaveza, Rakovima mogu predstavljati poslovni zadaci iz prethodnog perioda, koji nisu privedeni kraju, stoga prionite da njih najpre završite.

Ljubav: Oni koji su zadovoljni aktuelnim stanjem u svom ljubavnom životu neće imati razloga za brigu, a onima koji bi nešto da menjaju povoljnije okolnosti mogle bi da se ukažu u poslovnom okruženju.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

LAV

Posao: Još jedan veoma dobar i profesionalno efikasan radni dan očekuje osobe rođene u znaku Lava. Pokušajte da uskladite realne  radne parametre sa očekivanim.

Ljubav: Sa više strana danas vrebaju potencijalne ljubavne varnice i prijatna iznenađenja. Uživajte.

Zdravlje: Moguće variranje krvnog pritiska.

DEVICA

Posao: Odličan radni dan imaće najtipičniji predstavnici ovog astrološkog znaka, bilo da zavrašavaju prethodno započete obaveze ili da iniciraju nove poslovne zadatke.

Ljubav: Danas nema nagoveštaja za bitnijim promenama u vašem ljubavnom životu. Za očekivati je da se najviše pozabavite analizom sopstvenog ponašanja u ovoj sferi.

Zdravlje: Donji deo leđa trpi opterećenje.

VAGA

Posao: Uprkos kvalitetnom radu i profesionalnom odnosu prema poslu, većinu tipičnih Vaga danas čekaju podozrivi i ispitivački pogledi od strane nadređenih osoba. Uradite dodatne provere prethodno urađenog.

Ljubav: Opušteno druženje i lagana priča bez velikih očekivanja sa dragom osobom, jesu najrealniji scenario tokom ovog četvrtka.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

ŠKORPIJA

Posao: Manje više radni dan sličan prethodnom, očekuje većinu osoba rođenih u znaku Škorpije, a poslovne promene već se polako naziru.

Ljubav: Talasanja u vašem ljubavnom moru trebalo bi da bude i tokom ovog dana gde vas može očekivati prava poplava strasti.

Zdravlje: Psihofizički umor.

STRELAC

Posao: Većinu postavljenih radnih zadataka osobe rođene u znaku Strelca danas će uspeti da ostvare, mada nešto teže i sporije.

Ljubav: Ne bi bilo loše da inicijativu danas prepustite drugoj strani, a vi pažljivo proanalizirate poteze, kako biste izbegli moguća neprijatna iznenađenja.

Zdravlje: Vrlo dobro.

JARAC

Posao: Tipični predstavnici Jarčeva danas bi mogli da naprave jedan od uspešnijih poslovnih poteza, pod uslovom da dobro taktički prepoznaju situaciju i trenutak delovanja.

Ljubav: Najmanje ljubavnih briga imaće oni predstavnici ovog sazvežđa koji današnje ljubavne izazove preguraju sa što manje priče i verbalnih konflikata.

Zdravlje: Osim umora nema značajnijih upozorenja.

VODOLIJA

Posao: Bez nekih značajnijih promena na poslovnom planu u odnosu na prethodni dan. Budite ažurni, ispoštujte dogovorene obaveze i razloga za brigu nema.

Ljubav: Prilika za novo poznanstvo trebalo bi da vam se ukaže tokom ovog dana, pa ukoliko vam je to u interesu uživajte u opuštenoj i neobavezujućoj priči, flertu bez nekih većih očekivanja.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

RIBE

Posao: Korektan radni dan u granicama realnih očekivanja očekuje većinu osoba rođenih u znaku Riba, a naziru se i neke nove mogućnosti koje treba uzeti u ozbiljno razmatranje.

Ljubav: Vrlo je verovatno da  i tokom ovog dana budete u svojevrsnoj kontri – da nešto naumite konkretno da uradite, a viša sila ili pak objektivne okolnosti vas u tome spreče.

Zdravlje: Mogući manji problemi sa urinarnim traktom.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram