Dnevni horoskop za 25. 12: Device da pripaze na jedan detalj u ljubavi

dnevni horoskop
Foto: Scott Everett White/Netflix / Hollywood Archive / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za nedelju 25. decembar 2022. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Još jedan radni dan koji bi tipični Ovnovi trebalo da provedu u opuštenoj atmosferi, regenerisanja i prikupljanja energije za buduće obaveze ali i praznike.

Ljubav: Opuštene situacije daju dobru osnovu da pokrenete i uspešno odradite bar jedan fini potez u sferi ljubavi. Prilika bi trebalo da se ukaže.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Drugi dan vikenda vrlo je povoljan za većinu Bikova da se pozabave reorganizacijom svojih poslovnih planova, isproveravaju urađeno i pripreme se za završnicu ove godine.

Ljubav: Bilo bi dobro da budete otvoreni i iskreni u iskazivanju svojih namera. Ne mogu drugi da tumače šta mislite, a šta u stvari želite.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Pred Blizancima se nalazi solidan radni dan za dugo odlaganu proveru svega urađenog u prethodnom poslovnom periodu. Privodite kraju započeto.

Ljubav: Za očekivati je da vam danas draga osoba priredi malo, ali lepo iznenađenje. Potrudite se da uzvratite na makar sličan način.

Zdravlje: Moguća glavobolja, piše Astroputnik.

Rak

Posao: Revidirajte planove i potražite pomoć od najbližih kada su današnje kućne aktivnosti u pitanju. Ostavite dovoljno vremena za sebe.

Ljubav: Solidan dan u sferi ljubavi možete iskoristiti na više načina, a možda najinteresantniji biće razgovori o zajedničkoj budućnosti sa voljenom osobom.

Zdravlje: Povedite računa o fizičkom zamoru.

Lav

Posao: Prosečan dan nalazi se pred Lavovima, makar za obavljanje osnovnih obaveza. Samo vaši nerealno visoki ciljevi mogu izazvati dozu nezadovoljstva.

Ljubav: Nešto slično možete očekivati i na polju ljubavnih relacija. Prilično mirno ljubavno more i zadovoljavajuć nivo partnerskih odnosa.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Prilično naporan dan očekuje većinu Devica, naročito u segmentu posla koji se tiče organizacije i planiranja.

Ljubav: Ako ste namerili da danas budete aktivni na polju ljubavi, ne odustajte, mada je realno da spustite kriterijume i smanjite očekivanja.

Zdravlje: Obratite pažnju na zglobove i sitne kosti na rukama i nogama.

Vaga

Posao: Nije loš dan da tipične Vage odrade gotovo sve što su planirale, ali i da odvoje dovoljno vremena za odmor i rekreativne aktivnosti.

Ljubav: Ovo bi mogao da bude važan i uspešan dan u sferi ljubavi, ukoliko imate jasan cilj i spremni ste da sa njim iskreno i otvoreno izađete pred voljenu osobu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Većinu osoba rođenih u znaku Škorpije danas čeka vrlo sličan dan prethodnom. Tekućih obaveza ima, a imaćete i dovoljno vremena za odmor.

Ljubav: Drugi dan vikenda možete iskoristiti na kvalitetan način na polju ljubavnih dešavanja. Bitno je samo da uskladite trenutne želje sa dugoročnim ciljevima.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Nema u najavi danas bilo kakvih neprijatnih iznenađenja za Strelce. Možda samo da obratite pažnju na previše lepih poslovnih obećanja.

Ljubav: Nešto više preduzimljivosti ne bi vam škodilo na polju ljubavnih odnosa, pre svega, kada je u pitanju realizacija obećanja koja ste dali dragoj osobi.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Jarac

Posao: Orniji nego inače Jarčevi mogu započeti ovaj drugi dan vikenda, što daje realnu osnovu da sve zacrtane obaveze završite na vreme.

Ljubav: Iskoristite svaki slobodan trenutak da budete u društvu osobe koju volite. Podelite zajedno planove i želje za budućnost.

Zdravlje: Hronične reumatske tegobe.

Vodolija

Posao: Tipični predstavnici Vodolija danas neće biti u najboljem raspoloženju za iole ozbiljnije poslovne dogovore. Vreme je za predah, a i vikend je.

Ljubav: Nešto bolja atmosfera čeka vas na polju ljubavnih relacija. Bilo bi lepo da to iskoristite i izgladite manje nesporazume sa voljenom osobom.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Ribe

Posao: Manje-više sličan dan prethodnom mogu očekivati predstavnici Riba. Pokušajte da se dovoljno odmorite.

Ljubav: Dan posvetite druženju sa prijateljima, okupljanju, može i u kućnoj varijanti i uživajte.

Zdravlje: Slaba cirkulacija.

BONUS VIDEO: Tri znaka Zodijaka kojima je suđeno da se obogate

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram