Dnevni horoskop za 25.10: Ribama flert na poslu ulepšava dan

Foto: Adrian C. Nitu / imageBROKER / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 25. oktobar 2021. godine.

Ovan

Većina Ovnova danas može biti veoma nervozna, i nimalo pogodna za bilo kakve poslovne dogovore. Bilo bi lepo da što manje napetosti i nervoze prenesete u druge životne sfere, naročito se to odnosi na ljubavna dešavanja, piše Astroputnik.

Bik

Imate dobre preduslove za kvalitetnije odnose sa kolegama i nadređenima, kao i za eventualnu lakšu realizaciju vaših poslovnih ideja i rešenja. Potrebno je samo malo truda sa vaše strane da usmerite svoj odnos u onom pravcu koji želite.

Blizanci

Prvi radni u sedmici, nikako nije povoljan da osobe sa tipičnim blizanačkim mentalnim sklopom rade više stvari u isto vreme. Moguće su krupne greške i veliki previdi. Veći deo ovog dana trebalo bi da imate dobru klimu za uspešne korake u sferi ljubavi, bilo da održavate postojeće stanje partnerskih odnosa, ili sklapate nova poznanstva

Rak

Dosta nervoze u kontaktima sa promenljivim i teškim saradnicima možete da očekujete od samog početka ove radne nedelje, pa je savet da se naoružate strpljenjem. Ljubavno polje danas bi trebalo da bude pod vašom kontrolom, što je lep nagoveštaj da se opustite i uživate sa dragom osobom.

Lav

Kod većine tipičnih Lavova postojaće velika tenzija, razmimoilaženje po nekim pitanjima sa osobama sa kojima sarađujete, napetost. Što se tiče dešavanja u sferi ljubavi, tu je situacija nešto povoljnija, posebno za sve slobodne Lavove, koje očekuje bar jedno interesantno novo poznanstvo.

Devica

Prilično dobar dan nalazi se pred tipičnim predstavnicima Devica, pod uslovom da imaju dobro razrađen plan obaveza koje su postavili sebi kao cilj. Nema na vašem današnjem ljubavnom polju nagoveštaja većih neprijatnosti, možda da obratite pažnju na sitnice koje mnogo znače dragoj osobi.

Vaga

Pred vama je jedna dosta zahtevna radna sedmica, vreme je da se dobro organizujete i postavite ciljeve. Ukoliko želite da poboljšate kvalitet postojećeg partnerskog odnosa, sada je vreme da vašu priču pokrenete u onom pravcu koji vam odgovara.

Škorpija

Suštinski ne bi trebalo da imate problema da završite sve isplanirano, samo nemojte sami sebi natovariti dodatne obaveze. Na drugoj strani, dodatno angažovanje u sferi ljubavi moglo bi da vam se isplati, pre svega da raščistite eventualne nesuglasice sa voljenom osobom.

Strelac

Biće vam potreban savet ili pomoć od osoba koje mogu uticati na poboljšanje situacije u vašem poslovnom segmentu. Ne ustručavajte se da ga zatražite. Većina Strelčeva danas bi trebalo da ima miran ljubavni dan, koji bi mogli relaksirano da provedu sa voljenom osobom.

Jarac

Ovaj dan nije najpovoljniji da se previše angažujete, pre svega na polju komunikacije i organizacije. Strpljenjem i taktičnošću, ublažite potencijalne nesporazume. Tokom ovog dana vi ste centralna figura ljubavnih odnosa, pa se za nijansu više očekuje da vam draga osoba bude posvećenija.

Vodolija

Ništa vam u ovoj sedmici neće ići baš lagano i po planu. Pokrenućete i neka pitanja koja su dugo tavorila pod tepihom, a do rešenja ćete teško doći. Nemojte negativno raspoloženje zbog posla prenositi na ljubavnu sferu, samo ćete zakomplikovati stvari.

Ribe

Ova radna sedmica Ribama donosi mnogo mirnije funkcionisanje i rasterećenje koje će biti veoma primetno. Višak slobodnog vremena možete preusmeriti na neki hobi. Miran i opušten dan može vam na ljubavnom polju začiniti novo poznanstvo koje dolazi iz poslovnog okruženja.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram