Dnevni horoskop za 25. 1: Škorpija dobija lepu ljubavnu vest

Foto: Mary Evans Picture Librar / Profimedia

Pročitajte šta nam zvezde savetuju za 25. januar.

Ovan

Na početku radne sedmice Ovnovi imaju dosta obaveza i velikih izazova na profesionalnom planu, ali se očekuje i nešto laganiji radni ritam. Ovaj ponedeljak nije najpovoljniji da se previše uzdate u sebe i svoju procenu situacije na polju emotivno – ljubavnih relacija. Priupitajte i saslušajte bar jednu osobu od poverenja, piše Astroputnik.

Bik

Izražen osećaj sigurnosti i pouzdanja u svoj ritam i način rada pratiće većinu Bikova ovog ponedeljka, omogućujući im sasvim dobar start nove radne sedmice.  Veoma lepih planova imate vezanih za polje emotivno – ljubavnih odnosa, samo manje zavisi od vas, odnosno, bitno je da se u njih uklopi druga strana.

Blizanci

Po običaju tipični Blizanci na početku radne sedmice kreću punim gasom, poletno.  Nemojte samo biti brzopleti. Što se tiče dešavanja u sferi ljubavi, situacija se može odvijati znatno brže nego što ste i sami očekivali. Budite spremni da adekvatno reagujete.

Rak

Prvi radni dan u novoj sedmici kod najtipičnijih Rakova obećava sasvim solidnu klimu da sve zacrtane obaveze polako i natenane završe onako kako su i planirali. U nameri da realno sagledate postojeću situaciju u sferi ljubavi trebaće vam još malo vremena. Zbog toga ne žurite sa donošenjem konačnih zaključaka.

Lav

Prvi radni dan u novoj sedmici kod najtipičnijih Lavova obeležiće važni sastanci, razgovori i pregovori o budućim profesionalnim aktivnostima. Novih okolnosti trebalo bi da bude i u sferi vašeg ljubavnog života. Potrudite se da bez opterećenja sopstvenim egom, razmislite hladne glave i donesete pravu odluku.

Devica

Imate realnih razloga da se nadate vrlo uspešnom poslovnom danu, pa se očekuje da date svoj maksimum i zasenite sve u poslovnom okruženju. Deo pozitivne energije i dobrog raspoloženja ne bi bilo loše da usmerite i na polje emotivno-ljubavnih relacija.

Vaga

Već od početka nove radne sedmice Vage čekaju brojne obaveze na profesionalnom planu, a danas je akcenat na postavljanju temelja za predstojeće aktivnosti. Nagoveštaja značajnjih dešavanja i promena na polju emotivno – ljubavnih odnosa, za danas nema. Ipak budite pozitivni, iznenađenja nisu isključena.

Škorpija

Većina Škorpija ima realne šanse da sve zacrtane poslovne ciljeve ostvari na vreme. Obratite posebnu pažnju na rokove i datume, da vam nešto ne promakne. Tokom ovog dana možete očekivati bar jednu lepu vest i pozitivan korak, u sferi ljubavnih dešavanja.

Strelac

Za najtipičnije predstavnike ovog astrološkog znaka, prvi radni dan u sedmici donosi dosta posla i manje probleme u komunikaciji sa najbližim saradnicima. Budite strpljivi. Određenih verbalnih začkoljica može biti i u sferi ljubavi,a vi se potrudite  da sve ostane na varnicama.

Jarac

Vrlo povoljne okolnosti na profesionalnom planu pratiće Jarčeve tokom ovog ponedeljka, posebno ukoliko su namerili da započnu važne razgovore za nove krupne poslovne projekte. Sasvim lep dan možete da očekujete i u sferi ljubavnih dešavanja. Uživajte.

Vodolija

Ukoliko ispoštujete najbitnije detalje unapred isplaniranog radnog dana, onda nema nepremostivih prepreka da dođete do poslovnih ciljeva. Dosta vremena mogla bi vam oduzeti posvećenost nekom hobiju ili sporednoj aktivnosti.  Dosta toga na polju emotivno-ljubavnih relacija zavisi od toga šta želite i očekujete od druge strane.

Ribe

Ribe bi već prvog radnog dana mogle da se suoče sa nešto slabijom koncentracijjom i fokusom, pa je preporučljivo da se držite i odradite pre svega one prioritetne zadatke. Dosta toga želite ili priželjkujete na polju ljubavnih relacija, ali što se tiče rezultata za sada su samo prosečni.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram