Dnevni horoskop za 24.5: Ovna čeka velika promena na ljubavnom planu

Foto: John MACDOUGALL / AFP / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 24. maj 2022. godine.

Ovan

U najavi, dosta pozitivnih stvari vas očekuje na polju posla i tokom ovog dana, pa je logično da energično krenete ka ostvarenju zacrtanih planova. Promena plana u odnosu na sve ono što ste planirali u sferi ljubavi, najverovatnije vas može očekivati tokom ovog utorka, piše Astroputnik.

Bik

Iako komunikacija sa saradnicima neće biti toliko loša, sa nadređenima bi trebalo da budete na distanci ukoliko je moguće. Draga osoba nije zadovoljna vašim ponašanjem i prezauzetošću drugim obavezama.

Blizanci

Uspešno ćete završiti sve ono što vas je prethodno opterećivalo i oduzimalo vam energiju, kako biste se posvetili nekim novim idejama i projektima. Budite skoncentrisani kada je papirologija u pitanju. Provedite zajedničke trenutke na način koji vi najviše volite, može i kod kuće u opuštenoj atmosferi prijaće vam itekako.

Rak

Neki dogovori mogu biti promenjeni ili iskomplikovani bukvalno u poslednjem trenutku, ali to ne znači da od njih treba odustati. Promenljivo raspoloženje i nedostatak fokusa može se negativno odraziti na ljubavnu sferu. Pokušajte da sagledate stvari iz više uglova.

Lav

Neki vaši potezi mogu prouzrokovati napetost i nervozu u komunikaciji sa poslovnim partnerima i saradnicima, zato bi bilo dobro da pokušate da obuzdate nestrpljenje. Bez bitnijih promena na vašem emotivnom planu u odnosu na prethodni dan, niste u najboljem raspoloženju i mnoge sitnice vam smetaju.

Devica

Neke nove mogućnosti se otvaraju pred vama, budite dovoljno mudri da prepoznate pravu priliku. Samo napred. Sa osobom koju volite imaćete korektan odnos i dogovore oko svega što vam je oboma bitno.

Vaga

Poslovne prilike svakako idu u onom pravcu koji vama odgovara i samo je potrebno da budete organizovani i vredni. Od vas se očekuje da preuzmete inicijativu i napravite bar jedan konkretan potez kako biste usrećili i sebe i voljenu osobu.

Škorpija

Pokušajte da napravite bolju organizaciju posla, da odredite prioritete da biste bili što funkcionalniji i lakše prošli gomilu obaveza koje vas očekuju. Ukoliko su vas neke stvari i situacije mučile u prethodnom periodu, sada ćete moći da se otvorite i rešite i ova pitanja.

Strelac

Vrlo dobar radni danje pred Strelčevima. Postoje velike šanse da se aktivirate oko nekih planova i rešenja, ali i da pokrenete dogovore sa poslovnim partnerima, starim i novim – na lakši način. Vreme je za rešavanje bitnih pitanja koja vas tište, kao i za postavljanje odnosa na drugačije, stabilnije oslonce.

Jarac

Imaćete manjih problema u komunikaciji sa poslovnim partnerima i saradnicima, ali uz savete i pomoć osoba koje su vam poslovno bliske – to se itekako može brzo prevazići. Pokušajte da razbijete monotoniju svakodnevice u koju ste upali, organizujte se malo bolje i negde izađite, prošetajte ili pravite planove za neko putovanje, odmor.

Vodolija

Neki od vas mogu očekivati ponudu za dodatno poslovno usavršavanje, što će u narednom periodu rezultovati odličnim poslovnim prilikama za vas, pa bi svakako trebalo to iskoristiti. Iako možda budete okupirani nekim drugim temama i obavezama, ne zaboravite da posvetite malo pažnje i dragoj osobi.

Ribe

Nema prepreka na poslovnom putu Riba danas. Imaćete podršku ljudi koji su vam važni i moći ćete malo mirnije i stabilnije da funkcionišete. Ako ste zadovoljni situacijom na polju ljubavnih relacija, danas nema razloga da se bilo šta bitno menja. Provedite što više vremena sa dragom osobom.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram