Dnevni horoskop za 24.4: Lav je nervozan

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop; Foto: Netflix / Ferrari / Profimedia

Pogledajte su vam zvezde pripremile 24. aprila 2021.

Ovan

Kad je vaše zdravlje u pitanju ovo nije najbolji dan za vas. Ukoliko osetite bilo kakve simptome bolesti odmah se javite lekaru. Jedan deo pripadnika ovog znaka danas će se naći pred poslovnim poteškoćama. Umesto da se sukobljavate sa vašim kolegama, bolje bi bilo da pokušate naći rešenje za problem. Vaš trud i rad će biti prepoznat od strane nadređenih, pa ćete na kraju dana ipak biti zadovoljni postignutim, piše astrofon21.rs.

Bik

Ljubav je u vazduhu za mnoge pripadnike ovog sunčevog znaka. Osećate potrebu da se nekome otvorite i da na taj način olakšate dušu. Zvezde vam poručuju da će se prijatelj naći u blizini, te da će vas razgovor s njim dobro rasteretiti. Zaljubljeni pripadnici znaka danas maštaju o nekim romantičnim zbivanjima. Partner možda nije raspoložen za druženje, pa ga shvatite ako vam to nagovesti.

Blizanci

Vi biste se danas najradije odmarali. Mislima ste povezani sa vašim domom i porodicom, bez obzira na to gde bili i šta radili. Lako je moguće da se s nekim od prijatelja nađete u sukobu, ali ako se na vreme zaustavite u raspravi vaš odnos neće biti ozbiljnije ugrožen. Ukoliko svoje vreme danas posvetite partneru, nećete zažaliti. Pred vama je dan pun lepih ljubavih dogodovština.

Rak

Ukoliko ste planirali da se danas odmarate, zaboravite na to. Od zvonjave telefona, poruka, poziva nećete moći da se odbranite. Izgledaće kao da je vaše prisustvo svuda neophodno, što vam barem danas neće biti problem. Uživaćete u rešavanju tuđih problema i u izigravanju ramena za plakanje. Zanimljivo je da će vam upravo te akitivnosti napuniti baterije, pa ćete se na kraju dana osećati sjajno.

Lav

Nervozni ste i preosetljivi pa danas niko i ne želi da se nađe blizu vas. Umesto da sedite i kukate bolje bi bilo da se zapitate šta ste učinili da steknete takvu reputaciju. Budite iskreni prema sebi i osvrnite se na sve neprijatne situacije u koje ste vama drage ljude u zadnje vreme doveli i odgovor će vam se i sam dati. To ne znači da ste savim ‘uprskali’ još uvek možete da ispravite stvari pozivom i izvinjenem.

Devica

Vi uživate u punom smislu te reči. Kad gotovo niko nije zadovoljan vi jeste jer znate da pobrojite sve one male stvari koje život čine boljim. Ovaj put, osmeh na vašem licu je tamo s razlogom! Na ljubavnom planu ste ostvarili željeno i sada možete da uživate u planovima u dvoje, a i kad je o finansijama reč stvari dobro stoje. Jedino što bi vam bilo potrebno da zaokružite celinu jeste da na kratko otputujete, iskoristite zimski odmor.

Vaga

Iako ste sa partnerom u sjajnim odnosima i čini se da se sjajno razumete, i da ljubav cveta na sve strane, blago nezadovoljstvo je danas prisutno na vašem licu. Ni sami niste u stanju da objasnite razloge svoje utučenosti , ali ste svesni da njeno prisustvo kvari neke lepe trenutke. Razlog za neraspoloženje leži u trenutnoj poziciji Meseca, koji tranzitira kroz vaše dvanaesto polje i nosi vam manje nezadovoljstvo, koje će brzo proći.

Škorpija

Sjajan dan za Škorpije u svakom pogledu osim možda kad je o ljubavi reč. Ukoliko ste u vezi ništa bitno se neće izmeniti u vašem odnosu, naprosto ćete više biti orijentisani na neke duge oblasti. Oni slobodni pripadnici ovog znaka će se danas bazirati na druženja i na dobar provod. Neće vam nedostajati motiva ni elana da svoje prijatelje naterate da se uključe u bilo koju aktivnost koja će vama delovati zabavno.

Strelac

Sa Venerom i Suncem u vašem znaku zaista nemate razloga za brigu. Na vašoj strani je ljubavna sreća i mnoštvo energije, što su dva dobra uslova da svoje poslove danas završite u najbržem roku, te da pomoć ukažete i kolegama. Pred vama je svakako jedan ugodan dan u kojem ćete uživati punim plućima, a pri tome nećete zaboraviti da svoju pozitivnost i energiju podelite sa drugim ljudima.

Jarac

Iako utorak nije dan za odmor, vi ga tako doživljavate i danas biste radije ostali kući. Ukoliko se nekim čudom i latite posla lako je moguće da vam se potkrade greška i da za radnim stolom ostanete i duže nego što ste mislili, zato dobro razmislite pre nego što se odlučite da na kratko zavirite u papire. Onim pripadnicima znaka koji požele da vreme provedu sa voljenom osobom smeše se prijatni trenuci.

Vodolija

Vodolijama roditeljima su na pomolu neprilike sa decom, dok će se ostali pripadnici znaka naći u dilemi kad je o njihovoj ljubavi reč. Ne odustajte od nekog pre nego što mu date šansu, jer biste se mogli iznenaditi. Onim pripadnicima znaka koji se danas nađu na putu smeši se kratkotrajna avantura. Ukoliko ste sa tim davno završili, svakako ćete to morati da objasnite navalentnom udvaraču kojeg ćete sresti gde se najmanje nadate.

Ribe

Romantičan dan za ove nežne pripadnike Zodijaka. Zaljubljene Ribe će učiniti sve da danas ugode voljenoj osobi. Planirate večeru u dvoje i celodnevno druženje. Problem je jedino u tome što ste osetljiviji na reakcije druge strane, pa je moguće da se, ukoliko partner ne bude jednako oduševljen vašim idejama, razočarate. Imajte na umu da svako drugačije doživljava stvari.

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram