Dnevni horoskop za 24.3: Neočekivano rešenje za Device

Iz serije "Kako sam upoznao vašu majku"; Foto: CBS / Everett / Profimedia

Mnogima će biti potrebno dodatno strpljenje da bi izgurali današnji dan. Pogledajte šta kaže vaš horoskop za 24. mart 2020.

Ovan

Nije dan za pravljenje planova, mnoge stvari bi mogle da krenu naopako. Umesto toga, pokušajte da uživate u trenutku, posvetite se hobijima i drugim stvarima u kojima uživate.

Bik

Nemojte da paničite u vezi sa novcem koji očekujete, a koji danas verovatno neće stići. Strpite se dan, dva, nećete ostati „kratkih rukava“.

Blizanci

Stiže vam poziv za druženje, koje biste verovatno radije preskočili. Ipak, ono bi moglo da uključi neke ljude i teme koji će vam biti važni za posao. Razmislite u tom pravcu pre nego što prihvatite ili odbijete.

Rak

Imate utisak da ste na ivici snage i savet bi bio da usporite malo. Ukoliko je to nemoguće, pobrinite se bar da redovno jedete i spavate kako ne biste rizikovali zdravlje.

Lav

Dugoočekivana poseta bliskog prijatelja ili ljubavnog partnera možda će morati da se odloži. Ipak, ne očajavajte. U vašem odnosu se ništa neće promeniti zbog kraćeg odlaganja.

Devica

Problem koji vas muči ovih dana biće rešen, mada ne onako kako ste planirali. Zato poštedite sebe nepotrebne frustracije i budite otvoreni za različite opcije.

Vaga

Imate višak energije, iskoristite ga za fizičke aktivnosti ili neke kreativne poslove. Nemojte gubiti vreme na stvari koje ne zavise od vas i koje su vam dosadne.

Škorpija

Držite se podalje od novca i ugovora. Ni koncentracija ni raspoloženje vam nisu na nivou, pa bi bilo dobro da sačekate s ozbiljnijim zadacima. Ako je posao hitan, zatražite pomoć.

Strelac

Komunikacija sa partnerom danas nije baš sjajna, posebno kad je reč o temama koje se tiču vaše budućnosti. Pametnije je da sačekate da oboje budete u boljem raspoloženju.

Jarac

Šta god danas uzmete da radite, ići će sporije nego inače, jer ste preokupirani prošlošću, osećanjima i događajima za koje ste mislili da ste odavno zaboravili. Bolje se koncentrišite na rutinske zadatke.

Vodolija

Telefonski pozivi i poruke između vas i vaših prijatelja mogle bi danas da krenu u pogrešnom pravcu. Saslušajte drugog pre nego što odgovorite.

Ribe

Ne nervirajte se zbog kašnjenja prijatelja, ispostaviće se da je u pitanju situacija nad kojom niko nema kontrolu. Budite strpljivi i sve će doći na svoje mesto.