Dnevni horoskop za 24.2: Pred Devicama nova poslovna prilika

Foto: Shutterstock

Pogledajte dnevni horoskop za četvrtak 24. februar 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Dosta obaveza očekuje vas i ovog dana. Nemojte odustajati ukoliko neke poteze budete morali da ponovite više puta. Budite oprezni sa finansijskim transakcijama.

Ljubav: Mogli biste da očekujete konkretnije poteze od osobe koja je pokazala interesovanje za vašu malenkost. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Bikovi bi mogli imati problema sa papirologijom i protokom potrebnih dokumenata. Pokušajte da se što manje nervirate.

Ljubav: Trebalo bi da ste zatvorili prethodnu stranicu vaše ljubavne prošlosti i okrenete se novim ljubavnim izazovima i budućnosti.

Zdravlje: Stomačne tegobe, vodite računa o redovnoj i pravilnoj ishrani.

Blizanci

Posao: Više svoje pažnje usmerite u poslovna partnerstva i saradnje jer možete u ovim segmentima očekivati određene probleme i zastoje.

Ljubav: Ukoliko se ukaže prilika za novo poznanstvo, uživajte u neobaveznoj priči i koketiranju. Za ozbiljnije prilike sačekajte povoljniji period.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Rak

Posao: Budite oprezni i ne donosite brzoplete odluke i zaključke ukoliko dođe do azmimoilaženja sa osobama sa kojima sarađujete. Sve se da rešiti uz malo strpljenja i dobre volje.

Ljubav: Budite aktivni, družite se, izlazite sa prijateljima. Ništa se neće desiti samo od sebe.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Lav

Posao: Budite oprezni kada je finansijski segment u pitanju jer lako možete dogovoriti nešto što bi se pokazalo kao neisplativo.

Ljubav: Sve što nije štimalo u prethodnom periodu sada možete na prilično jednostavan način da rešite ukoliko se zajednički potrudite.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Devica

Posao: Neko sa kim ste ranije sarađivali ili bili u pregovorima sada ponovo pokazuje tendenciju da pokrene poslovne projekte sa vama, pa eto prilike da napravite dobar poslovni aranžman.

Ljubav: Još jedan sjajan dan u najavi je pred vama ukoliko želite da svu svoju ljubav i najlepše emocije pokažete voljenoj osobi. Opustite se i uživajte.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost, boravak na otvorenom.

Vaga

Posao: Pojedini saradnici bi mogli da budu neprijateljski nastrojeni prema vama, stoga pokušajte da se sklonite i izbegnete suvišne komentare. Držite se svog dela posla i neće biti razloga za brigu.

Ljubav: Bilo bi dobro da ste raščistili s repovima iz prošlosti pre nego što se vinete u nove ljubavne visine.

Zdravlje: Dovoljno se odmarajte, pišu na sajtu Astroputnik.

Škorpija

Posao: Nove dogovore, poslovne ponude mogle bi da očekuju Škorpije i ovog dana. Stoga budite hladne glave, dobro razmislite o svemu i ne zalećite se na prvu loptu sa odgovorima. Nema razloga za bilo kakvom žurbom, sve ide svojim tokom.

Ljubav: Dobro raspoloženje i pozitivna energija prenose se i na ljubavnu sferu, pa nije isključeno da vas i draga osoba nečim prijatnim iznenadi.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Strelac

Posao: Možete neočekivano dobiti podršku od nadređenih ili ljudi koje smatrate autoritetima u svom poslu. Šta više, oni vam mogu ponuditi i neke olakšice ili bolje uslove za rad.

Ljubav: I dalje ima stvari koje vas opterećuju kada su partnerski odnosi u pitanju, ali niste u mogućnosti da sada stvari postavite na svoje mesto.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Strpljenje i trud se uvek isplate i to najbolje mogu da potvrde osobe rođene u znaku Jarca. Budite dosledni sebi i svojim principima jer se polako slažu kockice u vašu korist.

Ljubav: Moguća je obnova neke stare ljubavne priče. Pitanje je koliko ste spremni i koliko je mudro vraćati se na staro. Odluka je na vama.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Vodolija

Posao: I dalje ste psihofizički napeti i opterećeni. Pokušajte da napravite malo bolju organizaciju i popravite komunikaciju sa bliskim saradnicima. Ne libite se da zatražite pomoć.

Ljubav: Bez nagoveštaja  kapitalnih promena na vašem ljubavnom planu danas. Mogli biste da priuštite sebi i dragoj osobi neki izlazak, šetnju.

Zdravlje: Moguća slaba cirkulacija.

Ribe

Posao: Dosta komunikacije, papirologije i raznih nezavršenih obaveza je pred Ribama. Sada je pravi trenutak da to sve pozavršavate.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, imate dosta elemenata za otpočinjanje nove ljubavne priču. Opustite se i prepustite emocijama.

Zdravlje: Izbegavajte nagle fizičke pokrete.

BONUS VIDEO: Kućni ljubimci za mirniji život

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram