Dnevni horoskop za 24.1: Raku će trebati debeli živci

Foto: Jose Perez/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 24. januar 2022.

Ovan

Nova radna sedmica i solidan poslovni elan i motivacija dobra su osnova za uspešan dan na profesionalnom planu kod većine Ovnova. Sa sličnim elanom krenućete i u rešavanje jednog bitnog ljubavnog problema, samo što je ipak verovatno da neće sve ići baš tako glatko, piše Astroputnik.

Bik

Na startu nove radne sedmice najtipičniji Bikovi imaće solidan nivo energije, nešto više pažnje valja posvetiti komunikaciji i novim poslovnim dogovorima. U nameri da realno sagledate postojeću situaciju u sferi ljubavi trebaće vam još malo vremena. Zbog toga ne žurite sa donošenjem konačnih zaključaka.

Blizanci

Odličan radni dan nalazi se pred tipičnim Blizancima, pre svega da iniciraju pokretanje realizacije novih poslovnih ideja i budu nosioci istih. Brzopleto delovanje i ishitrene odluke mogu vam zakomplikovati dan u sferi ljubavi. Uzmite u obzir širu sliku, a ne samo viđenje stvari iz svog ugla.

Rak

Prilično naporan radni dan, očekuje Rakove na početku nove poslovne sedmice. Možete postići sve na profesionalnom planu, ali uz veliku potrošnju energije i nerava. Bezmalo sva vaša današnja pažnja na polju ljubavnih relacija usmerena su ka dragoj osobi, i uživanju u pozitivnoj atmosferi i dobrom raspoloženju.

Lav

U niskom startu većina Lavova dočekuju početak nove radne sedmice. Praktično ništa vam neće biti teško na putu savladavanja profesionalnih prepreka. Što se tiče potencijalnih dešavanja u sferi ljubavi, tu su već moguće neke ozbiljnije prepreke, pre svega zbog činjenice da niste na istoj talasnoj dužini sa dragom osobom.

Devica

Imaćete određena kočenja i blokade u poslovima sa svih strana. Zastoje je moguće rešiti, neophodno je da na pravi način vodite situaciju u pravcu kojim smatrate da treba. Komunikacija koja je bazirana na obostranoj iskrenosti može vam danas doneti fine bonus poene i dokaz da se svaki trud isplati.

Vaga

Vrlo dobra klima na poslovnom nebu tipičnih Vaga daje dobru osnovu za korektan poslovni dan i sasvim pristojne profesionalne rezultate. Ukoliko budete korektni u sferi ljubavi nemate šta sebi da prebacite, ali je svakako potrebno da se malo više angažujete.

Škorpija

Tokom ovog ponedeljka Škorpije bi mogle da budu veoma poslovno angažovane i nezadovoljne realizacijom zacrtanih ciljeva. Bićete u iskušenju da negde zajedno otputujete, ali možda će ostati u domenu planova zbog poslovnih aktivnosti.

Strelac

Prvi radni dan nove sedmice za Strelčeve može biti veoma uspešan, pod uslovom da se fokusiraju na najvažnije obaveze i ne žure sa odlukama. Svi problemi koji duže opterećuju vaš emotivni odnos mogli bi isplivati na površinu. Potrudite se zajedničkim snagama da izgladite nesporazume i rešite nedoumice.

Jarac

Na startu nove radne sedmice najtipičnije Jarčeve očekuje dosta profesionalnih izazova, a najvažniji se odnosi na greške pojedinih saradnika koje čekaju na vas da ih sanirate. Ovaj dan donosi opuštenu i mirnu atmosferu na vašem ljubavnom horizontu. Uživajte.

Vodolija

Od većine Vodolija očekuje se da tokom prvog radnog dana u novoj sedmici budu veoma angažovane na profesionalnom planu. Pokažite dovoljno pažnje i razumevanja prema voljenoj osobi, samo tako ćete rešiti potencijalne nesuglasice.

Ribe

Na startu nove radne sedmice Ribe čeka dosta posla, ali i dosta tenzija u odnosima sa saradnicima. Uspećete sve da prevaziđete. Nagle promene raspoloženja donose probleme u komunikaciji i moguće verbalne rasprave.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram