Dnevni horoskop za 24.1: Ovan da posluša dobronameran savet

Foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Pročitajte šta vam zvezde savetuju za 24. januar 2020. godine.

Ovan

Nije isključeno  da vas danas očekuje par konstruktivnih razgovora sa nekim od poslovnih saradnika. Budite spremni da prihvatite i bar jedan savet ili dobronamernu sugestiju. Lep je dan za druženje, pa biste mogli da ga posvetite dragim prijateljima.

Bik

Tipični predstavnici Bikova drugi dan vikenda bi trebalo da iskoriste za pre svega neophodan odmor, ali neće biti na odmet pripremiti se na vreme za narednu sedmicu. Bez značajnijih promena na vašem ljubavnom horizontu u odnosu na jučerašnji dan.

Blizanci

Blizanci bi trebalo ovaj dan prvenstveno da iskoriste za preko potreban odmor i relaksaciju. Poslovne brige mogu da sačekaju. Moguće je novo poznanstvo na pomolu, pa eto prilike za uživanje u flertu i opuštenoj konverzaciji.

Rak

Rakovi bi trebalo da se pozabave proverom da im nešto nije zaostalo iz prethodnog perioda vezano za formalnosti i papirologiju. Nema razlogada potežete neke nebitne teme i razgovore koji bi mogli dodatno da zakomplikuju vaš partnerski odnos.

Lav

Moguće je vam današnje planirane obaveze poremeti poziv prijatelja kome je potrebna vaša pomoć. Sasvim povoljan dan očekuje vas na poju ljubavno -emotivnih relacija, mogli biste lepe trenutke iskoristiti za pravljenje budućih planova, koje ste bili zapostavili u prethodnom periodu.

Devica

Vredne Device i danas će imati pune ruke posla. Ostavite  nešto vremena i za preko potreban odmor. Povoljan dan sa akcentom na finoj komunikaciji  očekuje ove nedelje većinu pripadnika ovog astrološkog sazvežđa.

Vaga

Neke nove kreativne ideje koje se već neko vreme krčkaju uskoro bi mogle da budu pokrenute. Mnogo toga ne zavisi od vas, dajte svoj doprinos i prihvatite inicijativu koja vam dolazi sa druge strane.

Škorpija

Škorpije bi danas pvenstveno trebale da se pozabave zaostalim obavezama ukoliko ih ima. Odvojite dovoljno vremena za relaksaciju i opuštanje, posao neće pobeći. Povoljan je dan da se angažujete i u sferi ljubavi, pod uslovom da ste raščistili sa repovima iz prošlosti.

Strelac

Makar mali odmor bi koristio većini pripadnika Strelčeva, pred još jednu prilično napornu radnu sedmicu.  Vrlo povoljan dan je da se posvetite dragoj osobi i uživate u pažnji koja vam je nedostajala.

Jarac

Jarčevi bi danas mogli da budu posebno angažovani na polju posla, što za pripadnike ovog sazvežđa ne predstavlja ništa novo. Uz malo truda mogli biste da očekujete finu satisfakciju na emotivno-ljubavnom planu.

Vodolija

Vodolijama bi danas fokus mogao da bude pretežno na sekundranim aktivnostima ili hobiju. Ostavite dovoljno vremena i za fizičku aktivnnost, rekreaciju. Moguće sasvim novo poznanstvo daje vam povoljnu priliku za flert ili neobavezujuću priču bez veće težine, što će vam i odgovarati. Uživajte.

Ribe

Ribe bi danas najviše vremena mogle da posvete kućnim i porodičnim obavezama, a ostale poslovne aktivnosti stave u drugi plan. Pomešana osećanja i zbrka u glavi pratiće vas tokom celog dana. Važno je da razmislite dobro šta želite.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram