Dnevni horoskop za 23. jul: Lav preuzima inicijativu u ljubavi

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop; Foto: J.M. Guyon - Copyright 2013 / CandyBox / Profimedia

OVAN

Posao: Sve što treba da uradite ovog prvog dana vikenda je da se posvetite rekreaciji i opuštanju. Ukoliko ste na godišnjem odmoru onda ste izabrali pravi trenutak, piše Astroputnik.

Ljubav: Podrazumeva se da u rekreativne aktivnosti i opuštena dešavanja uključite i dragu osobu. Uživajte.

Zdravlje: Budite umereni u omiljenoj hrani i piću.

BIK

Posao: Uživajte, odmorite, ugodite sebi ovaj vikend i ne opterećujte se poslovnim problemima ako je moguće.

Ljubav: Širite pozitivne vibracije, dan bi mogla da vam ulepša draga osoba nekim iznenadnim znakom pažnje.

Zdravlje: Odlično.

BLIZANCI

Posao: Psihofizički ćete se najbolje rasteretiti ukoliko se posvetite nekoj rekreaciji. Organizujte izlet, boravak u prirodi, prijaće vam da napunite baterije pozitivnom energijom.

Ljubav: Prilika za flert i neobavezno ćaskanje sa osobom koja vam već neko vreme šalje pozitivne vibracije, trebalo bi da vam pruži osećaj pravog zadovoljstva.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

RAK

Posao: Moguće je i da se sa nekim od prijatelja udružite i pokrenete neki potpuno novi posao. Dogovarajte se, pregledajte sve pojedinosti, posebno finansijske.

Ljubav: Iskoristite dan za druženje sa prijateljima, prijaće vam širi krug ljudi i opuštena atmosfera.

Zdravlje: Odlično.

LAV

Posao: Neke bitne poslovne obaveze mogli biste danas uspešno da završite. Ostavite dovoljno vremena i za uživanje u odmoru.

Ljubav: Preuzmite inicijativu i budite vi pokretač pozitivnih vibracija u svom ljubavnom životu. Vrlo pozitivan dan pred vama je za izlazak, druženja, nova upoznavanja.

Zdravlje: Odlično.

DEVICA

Posao: Radite na sebi, usavršavajte svoja znanja i veštine mogli bi vam itekako koristiti u nekom od narednih poslovnih ciklusa.

Ljubav: Nezadovoljstvo i eventualne nesporazume u komunikaciji sa dragom osobom, najbolje ćete rešiti nekim iznenadnim predlogom za izlazak na neko fino mesto.

Zdravlje: Sasvim zadovoljavajuće.

VAGA

Posao: Dosta naporan prvi dan vikenda, uz to još i usporen je pred Vagama, ipak razloga za zabrinutost ne bi trebalo da bude. Uz malo diplomatije sve se da postići.

Ljubav: Mogli biste da očekujete kritike i izraze nezadovoljstva sa druge strane koja će se osećati pomalo zapostavljeno.

Zdravlje: Osetljivost grla.

ŠKORPIJA

Posao: Opušten i miran dan je pred većinom Škorpija. Iskoristite ga na pravi način za punjenje baterija za naredni poslovni period.

Ljubav: Svu energiju bi trebalo usmeriti na ljubav, planove za budućnost i podizanje kvaliteta postojećih partnerskih odnosa na viši nivo.

Zdravlje: Odlično.

STRELAC

Posao: Nećete baš biti puno motivisani za rad danas, a verovatno neće ni biti potrebe da nešto ozbiljno od obaveza potežete da završavate.

Ljubav: Potrudite se da se opustite ine opterećujete suvišnim razmišljanjima samo ćete pokvariti inače dobar osećaj sa početka dana.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

JARAC

Posao: Evo dana kada bi Jarčevi mogli da predahnu od obaveza, naravno ukoliko je to moguće i uživaju u nekoj rekreativnoj aktivnosti ili dugo zapostavljenom hobiju. Opustite se i uživajte.

Ljubav: Pozitivne informacije mogli biste da očekujete od osobe koja vam je već neko vreme simpatija. Od vas zavisi dalji tok događaja.

Zdravlje: Odlično.

VODOLIJA

Posao: Dan pred vama donosi dosta aktivnosti u kućnom okruženju što će vam svakako prijati.

Ljubav: Neka vrsta kućnog, porodičnog mira potrebna vam je i na polju ljubavi. Potrudite se da ga provedete u tom okruženju.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe, vodite računa o ishrani.

RIBE

Posao: Većina Riba mi mogla da zablista na polju nekih bitnih dogovora ali i organizacije danas. Svi poslovni konci su u vašim rukama.

Ljubav: Predložite dragoj osobi neki izlet, kraće putovanje, prijaće vam da ste u pokretu i u prirodi.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

***

Bonus video: Lav – najvelikodušniji muškarac Zodijaka

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram