Dnevni horoskop za 23. 8: Pred Vodolijama uspešan dan

Foto: Dnevni horoskop, Credit line: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za utorak 23. avgust 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Komunikacija i dogovori sa saradnicima veoma su naglašeni, ali u isto vreme u međuljudskim odnosima može postojati tenzija zbog vaše impulsivnosti.

Ljubav: Odličan dan je pred vama ukoliko imate na umu da napravite neko prijatno iznenađenje dragoj osobi i predložite neko lepo putovanje.

Zdravlje: Vrlo dobro.

#social-embed_0

Bik

Posao: Dosta grešaka moglo bi da se očekuje i na vašoj i na strani nekog od saradnika, zato kontrolišite sve što radite danas a posebno papirologiju.

Ljubav: Na ljubavnom planu bi mogli da se više nego inače prepustite ljubavnim talasima i uživate koliko je moguće.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Blizanci

Posao: Pred Blizancima je dan koji bi trebalo da posvete potpunom angažovanju i posvećenosti zacrtanim poslovnim ciljevima.

Ljubav: Obratite pažnju na potencijalne ljubavne signale koji vam mogu pristizati iz poslovnog okruženja, neko sa kim dugo sarađujete.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Nema naznaka preprekama na profesionalnom putu ni ovog dana a za većinu Rakova. Samo napred, sve svoje obaveze trebalo bi da završite uspešno.

Ljubav: Postoji potreba za otvorenijim i konstruktivnijim razgovorom u cilju poboljšanja postojećih odnosa. Neka inicijativa bude na vama.

Zdravlje: Jačajte imunitet, hranite se zdravo.

Lav

Posao: Vrlo dobra komunikacija sa saradnicima, daće vam dobru osobu da neku od svojih mnogobrojnih ideja uspešno pokrenete u realizaciju.

Ljubav: Kada su ljubavne relacije u pitanju evo odličnog dana da se dodatno angažujete, ali i da očekujete više prijatnih iznenađenja od drage osobe.

Zdravlje: Odlično.

Devica

Posao: Mnogima od vas se može otvoriti prilika za neko poboljšanje uslova rada, ili pak za ostvarivanje vrlo solidne nove poslovne saradnje.

Ljubav: Nema prepreka na vašem ljubavnom putu. Uz malo više angažovanja mogli biste i da zablistate u nekoj od konkretnih akcija.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Suštinski ništa novo na poslovnom planu danas ne čeka tipične Vage. U nešto laganijem ritmu, ali sigurno realizujete svoje profesionalne obaveze.

Ljubav: Većina slobodnih predstavnika može očekivati više interesantnih susreta, upoznavanja novih osoba, što sve daje povoljne predispozicije za lake priče, flertove.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Pokušajte da završite sve što je zaostalo, zatražite pomoć nekog od poverenja i pre svega budite strpljivi u svemu što radite.

Ljubav: Strpljenje i fleksibilnost će vam biti potrebni i na ljubavnom planu ukoliko planirate da potencijalno nezadovoljstvo ostavite iza sebe.

Zdravlje: Pad energije.

Strelac

Posao: U komunikaciji i dogovorima možete očekivati povremena ubrzavanja i trenutke kada ćete biti nervozni i napeti, ali ovo je nešto sa čime ćete se više nego uspešno izboriti.

Ljubav: Ukoliko ste zadovoljni aktuelnim ljubavnim stanjem, ne bi trebalo ništa da menjate, već da uživate maksimalno sa vašom dragom osobom.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Jarac

Posao: Još jedan vrlo naporan radni dan je pred Jarčevima, što će zahtevati dosta opreza i fleksibilnosti u komunikaciji sa autoritetima i nadređenim osobama.

Ljubav: Potrudite da previše ne zapostavite ljubavni segment jer su astrološki aspekti sasvim povoljni za finu ljubavnu komunikaciju.

Zdravlje: Oslobađajte se stresa kroz fizičku aktivnost.

Vodolija

Posao: Ovo bi mogao da bude jedan od uspešnijih dana za većinu tipičnih Vodolija, posebno ako je u pitanju pokretanje novih poslova sa saradnicima koji se pojavljuju iz prošlosti.

Ljubav: Na bar jedan ustupak budite spremni kada je ljubavna sfera u pitanju.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Ribe

Posao: I danas biste se mogli naći u stisci sa vremenom, što zbog povećanog obima posla što zbog rokova koje trebate ispoštovati. Još ako i nadređeni pritisnu, eto nervoze.

Ljubav: Delom zbog opterećenosti obavezama, a delom i zbog neraspoloženja i mogućeg nezadovoljstva, tek ovaj dan bi što se ljubavnih dešavanja bilo najbolje da preskočite.

Zdravlje: Vodite računa o redovnoj i pravilnoj ishrani.

***

BONUS VIDEO: 4 horoskopska znaka kojima je seks važniji od vode i hrane

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram