Dnevni horoskop za 23. 5: Ovnove očekuju nesuglasice sa partnerom

dnevni horoskop
Foto: z03 / Zuma Press / Profimedia

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)

Današnji dan daje mogućnosti da proširite svoje poslovanje i usmerite dešavanja u pravcu koji želite. Tokom ovog dana očekujte više brzine u dešavanjima i moguć stres i nesuglasice sa emotivnim partnerom. Ipak, ništa nije nerešivo.

BIK (22.4.- 21.5)

Danas se trudite da napravite neki dobar dogovor. Nemojte presirati sagovornika, pustite da sve ide svojim tokom. Smatrate da voljena osoba često “ne čuje” primedbe koje joj upućujete, bićete pomalo nervozni i napeti zbog toga.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Uspeli ste da završite projekat ili obavezu koja vam je zaista oduzimala mnogo vremena i živaca. Danas vas čekaju rasterećeniji I opušteniji momenti na poslu. Ne rizikujte mnogo kada je novac u pitanju. Emotivno – skroz ste dobro.

RAK (22.6.– 22.7.)

Tokom ovog dana očekujte napetost sa nadređenima, ali i sa voljenom osobom. Možda biste mogli da razmislite o svom nastupu, da ga donekle ublažite, jer se danas postavljate suviše zahtevno, pa je reakcija drugih potpuno prirodna.

LAV (23.7.- 22.8.)

Tokom ovog dana očekujte blago nerviranje i stres kroz poslovni segment. Doduše, jednim velikim delom ćete vi ovome doprineti, jer se postavljate suviše autoritativno. Budite nešto blaži u svom kontaktu sa drugima, naročito sa onima koje volite.

DEVICA (23.8.– 22.9.)

Suviše se opterećujete nekim situacijama i sebi nabacujete tenziju, a onda vas ona koči u obavljanju svakodnevnih obaveza. Pokušajte da se opustite. Tokom ovog dana naglašeno je flertovanje ili spremnost da se upustite u neobaveznu priču.

VAGA (23.9.– 22.10.)

Možete osećati nestrpljivost i biti neprijatni prema onima sa kojima dolazite u kontakt. Sve je ovo posledica promena koje se dešavaju u poslu, a za koje još uvek ne znate kako će se odraziti na vas. Emotivno – više pažnje posvetite voljenoj osobi.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Nervoza je prisutna u kontaktima sa saradnicima. Nestrpljivi ste i pomalo ishitreni. Potrudite se makar da odnos sa nadređenima I autoritetima danas ne trpi zbog vaše nervoze. U odnosu sa voljenom osobom – što mirnije nastupite, to će biti bolje.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Mogućnosti da napravite dogovor na brzinu koji vam može za kratko vreme napuniti novčanik. Nemojte propustiti svoju priliku. Što se emocija tiče, nekih malih pomaka u komunikaciji sa voljenom osobom danas može biti.

JARAC (22.1.- 20.1.)

Nećete uspeti da napravite dogovor kojem ste se nadali. Takođe, ako sta radili neki dodatni posao, dobićete manje novca od očekivanog. Kontakt sa osobom koja vas interesuje će biti intenzivan. Podrška od strane voljene osobe vam je sada najbitnija.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Bićete malo isključivi u komunikaciji, možda prezahtevni ili naporni osobama sa kojima dolazite u kontakt. Pokušajte da promenite nešto u svom nastupu, da ne biste previše opterećivali druge. Emotivno – lep dan sa voljenom osobom.

RIBA (20.2.- 20.3.)

Često ćete imati razmimoilaženje u komunikaciji sa osobama sa kojima sarađujete. Ne potencirajte na svojim stavovima, već pokušajte da se usaglasite. Malo truda sa obe strane će biti dovoljno. U emotivnom segmentu – previše očekujete od partnera.

***

Bonus video: Lav – najvelikodušniji muškarac Zodijaka

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram