Dnevni horoskop za 23.5: Devici pozitivan stav može da otvori mnoga vrata

Bekamovi, Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za ponedeljak 23. maj 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Većina Ovnova ovog ponedeljka kreće punom brzinom spremni da pokrenu realizaciju neki novih dogovora. Moguć kraći poslovni put.

Ljubav: Raspoloženje nije loše, potrebno je samo da još sve uskladite sa današnjim pretrpanim poslovnim rasporedom.

Zdravlje: Osetljivost bubrega.

Bik

Posao: Povećan obim obaveza očekuje većinu Bikova od samog starta ove radne sedmice, a i nadređeni vam mogu zadavati brojne glavobolje svojim zahtevima.

Ljubav: Pokušajte da smanjite tenzije i napetost u komunikaciji i izbegnete ozbiljnije verbalne rasprave.

Zdravlje: Stres, napetost.

Blizanci

Posao: Odličan početak radne sedmice je pred Blizancima. Bitno je samo da budete maksimalno fokusirani kako ne biste napravili neku grešku.

Ljubav: Možete napraviti dogovore po mnogim pitanjima, ali će biti neophodno da se otvorite i više komunicirate sa voljenom osobom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Pred Rakovima je sedmica u kojoj moraju biti malo konkretniji u komunikaciji sa saradnicima, i sve ćete uspeti da na vreme završite.

Ljubav: Nije loš dan da ispunite neko zaostalo obećanje voljenoj osobi. Na drugoj strani, neće biti mudro da previše insistirate na neispunjenim obećanjima druge strane.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Lavovima na prvom mestu treba da budu poslovi koje niste dovršili ili zatvorili u prethodnom periodu. Što pre se prihvatite posla, bez nervoze po mogućstvu.

Ljubav: Neke situacije vas opterećuju i razmišljate koliko je draga osoba iskrena prema vama.

Zdravlje: Nervoza, napetost.

Devica

Posao: Očekuje vas odličan radni dan, da punim intenzitetom započnete novi profesionalni ciklus. Samo napred.

Ljubav: Pozitivan stav danas vam može doneti razloge za zadovoljstvo, ako ništa drugo ono bar da izađete negde sa dragom osobom na piće.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

Vaga

Posao: Prvi radni dan ove sedmice donosi predstavnicima Vaga dosta posla, ali još više napora da se prilagode novonastalim organizacijskim promenama i nekim nametnutim obavezama.

Ljubav: Želite aktivnost, dešavanja, želite da se ponovo osetite kao da ste na startu priče. Potrudite se, dosta toga od vas zavisi.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Škorpija

Posao: Redovne obaveze i mnogo posla je pred Škorpijama, ali se trudite da ne probijate rokove. Neke stvari konačno se pokreću u dobrom smeru.

Ljubav: Uz dobru taktiku sve će ići kako treba kada je u pitanju komunikacija i zbližavanje sa osobom koja je od nedavno u fokusu vaših interesovanja.

Zdravlje: Pad energije.

Strelac

Posao: Za Strelčeve ova sedmica označava preokret u poslovnom segmentu. Shvatili ste šta morate da uradite, koje greške da ispravite i na koji način da se ponašate ubuduće. Samo napred.

Ljubav: Dosta prijatnih susreta i novih poznanstva očekuje vas i dalje kroz poslovni segment, posebno ukoliko ste vezani za putovanja.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Jarac

Posao: Start nove radne sedmice kod većine osoba rođenih u znaku Jarca realno je da bude malo sporiji, prvenstveno zbog mogućeg verbalnog konflikta sa nadređenom osobom. Poslušajte savet osobe od poverenja i budite strpljivi.

Ljubav: Druženja i izlasci sa prijateljima vam donose dobru energiju, dobro raspoloženje i mnogobrojne nove kontakte.

Zdravlje: Posvetite se nekoj fizičkoj aktivnosti kako biste se oslobodili stresa.

Vodolija

Posao: Bezmalo sve što tipične Vodolije danas zamisle u sferi profesionalnog angažovanja, realno je da ostvare, bez većih problema ili zastoja u realizaciji.

Ljubav: Potrudite se da popravite svoj odnos i zajedničkim snagama se bacite na neke planove, planiranje putovanja i odmora na primer.

Zdravlje: Osetljivost kičmenog dela, izbegavajte nagle pokrete.

Ribe

Posao: Vrlo korektan početak radne sedmice je pred većinom Riba. Sve ide svojim tokom, a na vama je da sve to održite u dobrom ritmu pod kontrolom.

Ljubav: Vi ste otvoreni za novu ljubav već odavno, i ako niste do sada uspeli možete je privući u periodu koji je ispred vas. Samo napred.

Zdravlje: Vrlo dobro.

***

Bonus video: Fatamorgana

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram