Dnevni horoskop za 23.4: Vodolija da izbegava konflikte

Foto: CBS / Planet / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 23. april 2021. godine.

Ovan

Za očekivati je da i ovaj poslednji  radni dan protekne bez nekog preteranog poslovnog angažovanja kod većine Ovnova. Neki će se uveliko baviti planiranjem aktivnosti za vikend. I na ljubavnom planu mogli biste da se pozabavite intenzivnim planiranjem zajedničkih aktivnosti za predstojeći vikend.

Bik

Sasvim solidan dan je pred većinom Bikova da bez većih problema završe zacrtane obaveze i eventualno se pozabave nekim detaljima vezanim za naredni poslovni period. Ukoliko ste se zaželeli neke ljubavne akcije, nemojte sedeti skrštenih ruku i čekati. Jedan poziv dosta toga može da promeni.

Blizanci

Razmenite mišljenja sa iskusnijim saradnicima moglo bi vam itekako koristiti da neke stvari efikasnije završite. Povoljniji dan od prethodnog očekuje vas ovog petka u sferi ljubavi, gde je moguće raščišćavanje prethodnih nesporazuma.

Rak

Uz vaš napor i neke povoljne okolnosti može se kompletirati osećaj uspešnog okončanja ove radne sedmice kod većine Rakova. Bez bitnijih promena na vašem ljubavnom horizontu, bar još neko vreme.

Lav

Hladna glava donosi bolje sagledavanje zategnute situacije. Pokažite više razumevanja za druge. Iskoristite sve potencijale postojeće situacije i uživajte u dobrom raspoloženju i pozitivnoj atmosferi.

Devica

Imate razloga za zadovoljstvo, ali sigurno možete i bolje. Biće povoljnijih prilika za dokazivanje u narednim danima. Pasivno ponašanje ovog petka nikako nije poželjno. Pozabavite se osmišljavanjem nekog ljubavnog plana, ali nemojte suviše detaljisati.

Vaga

Ono što niste okončali čekaće vas već početkom sledeće sedmice, zato se ne opterećujte previše. Prosečan dan, bez nagoveštaja nekih konkretnih promena očekuje vas na ljubavnom planu. Nije idealan za akciju.

Škorpija

Završetak radne sedmice kakav se samo poželeti može očekuje Škorpije. Možete očekivati neke bitnije pozitivne promene u najavi. Vi bi jedno, a život nudi drugo, pokušajte da se nekako uskladite.

Strelac

Očekivanja velika, rezultati nešto slabiji, ali nije ni sve tako loše. Vi bar uvek iz svega izvučete pozitivnu pouku. Razmislite da promenite makar sitnicu u svom ponašanju, vrlo brzo biste mogli da osetite  pozitivan efekat.

Jarac

Za očekivati je da kraj sedmice bude za nijansu mirniji. Obratite pažnju na moguć sitniji formalni previd. Bolja komunikacija sa voljenom osobom svakako će vam biti dobra motivacija da je nekim finim znakom pažnje iznenadite.

Vodolija

Još malo taktičnosti i strpljenja biće korisnije od rada na svoju ruku. Pokušajte da izbegnete verbalne konflikte sa autoritetima. Ništa kapitalno, ali, ipak, intrigantni susret na ljubavnom planu mogao bi da vas malo prodrma i, ako ništa drugo, navede na razmišljanje.

Ribe

Uspešnu sedmicu  za vama nemojte kvariti analizom koliko i šta je moglo bolje da se uradi. Neka senka prošlosti nadvija se nad vašim srcem i ne bi bilo dobro da se njome opterećujete. Trebalo bi da ste već izvukli pouke.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram