Dnevni horoskop za 23. 4: Ovnovi da se stišaju

Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pogledajte šta su vam zvezde spremile za danas.

Ovan

Takmičite se, ali tiho i manje primetno. Želite da dokažete da ste uvek u pravu, bez obzira na okolnosti.

Bik

Okolnosti u poslovnom životu vam danas ne idu u korist, pa pribegavate klasičnom ponašanju, birate odlaganje pre nego suočavanje. Nesporazum u partnerskim odnosima je prolaznog tipa.

Blizanci

Šarm i duhovitost su vam danas najjači aduti ukoliko mislite da napravite sebi odstupnicu i prostor na poslu. Ne zavaravajte se previše.

Rak

Blizak prijatelj ili prijateljica vam nešto prećutkuju i to vas razočarava. Ne preduzimajte još uvek ništa, samo slušajte i upijajte informacije.

Lav

Potpuno ste okrenuti ka poslu i obavezama i samo brinete o tome šta kolege misle o vama. Ovo je idealna prilika da se oslobodite takvih razmišljanja.

Devica

Razmišljate kako da obezbedite sebi sigurnost u poslu, ali i u privatnom životu, ali ubrzo ćete shvatiti da to nećete moći da izvedete tako lako. Potreban vam je predah od analize emocija, svojih i partnerskih.

Vaga

Smatrate da je sve trenutno lako, pa i odluke koje donosite bez udubljivanja u posledice. Razmislite dobro pre nego što pristupite nekim razgovorima o poslu.

Škorpija 

Konačno ulazite u period kada ćete morati da se pozabavite vašim emotivnim životom. Za početak, shvatite da partner nije neprijatelj.

Strelac 

Vredni ste na poslu, ali uz to trpite veliki pritisak od strane nadređenih. Bez sumnje, izdržaćete, samo ako ne budete pametovali previše.

Jarac

Stabilnost, koja vam puno znači, se nalazi u porodičnom domu. Prihvatite svoju najbližu okolinu onakva kakva je, bez potrebe da bili koga promenite ili kontrolišete.

Vodolija 

Da vam je teško to niko ne spori, ali bi vam bilo najbolje kada biste se u potpunosti okrenuli planovima, a ne tapkanju u mestu i strahu. Sve vam je dosadilo pa ćete morati da nađete nova interesovanja.

Ribe

Komunijacija vam ide od ruke i to vam značajno pomaže u svemu, pa čak i u partnerskim odnosima. Ovo je idealan trenutak da proširite znanje i umeće, pa makar to bio kratak kurs.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram