Dnevni horoskop za 23.3: Škorpija rešava traumu iz prošlosti

Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Pogledajte šta su vam zvezde spremile za danas.

Ovan

Ukoliko vam se danas javi neko koga dugo niste videli ili čuli, postoji mogućnost da će vam doneti neke lepe vesti ili dobru priliku za posao u budućnosti.

Bik

Ukoliko vam je dosadno na poslu, mogli biste da krenete sa smišljanjem nekih novih, zabavnih projekata, koji će vam probuditi kreativnost. Uostalom, možete i da radite nešto za sebe!

Blizanci

Vaša brbljivost i brzopletost bi danas mogla da vam napravi više štete nego koristi, iako je dan stvoren za poslovne uspehe. Mogli biste da budete prava biznis mašina ukoliko uspete da savladate svoj temperament.

Rak

Ukoliko vašoj pažnji danas posebno za oko zapadne vesti o nekom psihološkom otkriću, nemojte to ignorisati, već istražit više. Možda ćete naučiti dragocenu lekciju o sebi.

Lav

Ako je ikada postojao dan da budete vidoviti, onda je to danas. Smatrate sebe racionalnom osobom, ali život je mnogo više od toga. Posvetite malo pažnje astrologiji, ko zna šta vas čeka.

Devica

U vašem društvu danas se forsiraju priče o poznatim misterijama, a na osnovu toga kakva rešenja prijatelji predlažu, moći ćete da naučite nešto zanimljivo o njihovim ličnostima. Slušajte pažljivo.

Vaga

Vama veoma drag mlad kolega danas će dati otkaz, što će za vas biti poseban šok. Nemojte slušati tračeve, najverovatnije je u pitanju zdravstveni problem.

Škorpija

Došlo je vreme da stara rana zaceli. Trauma iz prošlosti isplivaće na videlo i konačno ćete, kad se s njom suočite, moći i da se od nje oslobodite. Ne brinite, praznina koju osećate biće ispunjena novim saznanjem.

Strelac

U ulozi ste Šerloka Holmsa. Na vama je da pronađete nešto izgubljeno, bilo da je to predmet, intelektualna svojina ili mitsterija bilo koje vrste za koju će ključno razrešenje biti na vama.

Jarac

Čini se da je vaš poslovni ili ljubavni partner danas okupiram nečim važnim, a s vama neće da podeli o čemu se radi. Ne pokušavajte da izvučete o čemu se radi. Pokažite malo strpljenja.

Vodolija

Papirologija vam zadaje velike muke. Nećete moći da je izbegnete i zbog toga je najbolje da na posao prionete već ujutro, dok ste još sveži. Isplatiće se.

Ribe

Ukoliko ste talentovani za pisanje, danas bi jedan članak iz novina posebno mogoa da vas inspiriše da napišete sopstvenu priču. Ispričajte je deci, pratite reakcije. Možda u ruci imate roman.