Dnevni horoskop za 23. 3: Iznenađenje za Blizance

Tom i Džeri
Tom i Džeri; Foto: BFA / Alamy / Alamy / Profimedia

Pogledajte šta su vam zvezde spremile za 23. mart 2021.

OVAN

Posao: Ovnovima slabija karika poslovnog dela života može biti komunikacija, odnosno nedovoljno razumevanja i strpljenja za druge, tačnije najbliže saradnike koji nešto sporije razmišljaju i donose zaključke.

Ljubav: Povoljne su okolnosti ukoliko imate na umu neku konkretnu osvajačku akciju, vaša energičnost i lični šarm biće itekako primetni, piše Astroputnik.

Zdravlje: Odlično.

BIK

Posao: Želja i volja za poslovnim angažovanjem i profesionalnim dokazivanjem neće biti sporni, ali na drugoj strani Bikove očekuju ni malo prijatna suočavanja sa rasipanjem i povremenim padovima radne energije.

Ljubav: Minimum vremena i energije valjalo bi da odvojite za dešavanja u sferi ljubavi, mada vas ne očekuju neka bitija dešavanja i promene.

Zdravlje: Pad energije.

BLIZANCI

Posao: Pokušajte da na što bolji način kanališete radnu energiju i višak adrenalina, jer pojedine stvari možda neće ići tokom kojim ste zamislili.

Ljubav: Iskoristite ovaj dan za druženje i uživanje u krugu prijatelja ili poznanika, nikad se ne zna možda baš u tom krugu zaiskri i po koja ljubavna varnica.

Zdravlje: Odlično.

RAK

Posao: Dan u okviru proseka je pred tipičnim Rakovima, pa se očekuje da se bez veće žurbe posvetite pre svega završavanjem obaveza iz prethodnog perioda.

Ljubav: Postoje velike šanse u najavi za bar jednu situaciju u kojoj vam profesionalno polje može doneti priliku za ljubavni uzlet.

Zdravlje: Vodite računa o redovnoj i pravilnoj ishrani.

LAV

Posao: : Vrlo dobar radni dan očekuje najtipičnije Lavove. Iako pomalo nestabilna, radna energija bi trebalo da bude na izuzetno visokom nivou, a jedino upozorenje odnosi se na zamku megalomanskih planova, pa bi valjalo poraditi na reorganizaciji.

Ljubav: Nemojte da vas iznenadi  želja stare simpatije za obnavljanjem kontakta, pa eto prilike da se pozabavite tom tematikom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

DEVICA

Posao: Za tipične pripadnike ovog zodijačnog sazvežđa nema nepremostivih prepreka na poslovnom planu tokom ovog utorka.

Ljubav: Hteli to ili ne većina bitnih detalja u sferi ljubavi biće na granici neophodne kontrole i nadzora,  bilo da je u pitanju osećaj da kasnite u koracima, ili pak da ste previše analizirali konkretnu osobu ili akciju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

VAGA

Posao: Ustaljen tempo radnih aktivnosti očekuje vas ovog utorka, pa se očekuje da bez većih prepreka završite zacrtane obaveze.

Ljubav: Izuzetno povoljni astrološki aspekti idu vam na ruku kada su u pitanju ljubavne akcije, pa eto prilike da se maksimalno posvetite i uživate.

Zdravlje: Odlično.

ŠKORPIJA

Posao: Suštinski ništa kapitalno nove ne očekuje najtipičnije Škorpije, tokom ove radnog dana na polju profesionalnih aktivnosti. Nastavite u svom dobrom ritmu.

Ljubav: Izvesnih talasanja moglo bi biti na vašem ljubavnom moru, posebno kada je novo intrigantno poznanstvo u pitanju. Dobro razmotrite sve opcije.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

STRELAC

Posao: Na ubrzana dešavanja na profesionalnom planu ukazuje više faktora, a Strelčevi bi trebalo da pokušaju da kanališu sopstvenu energiju i izbegnu zamku ishitrenih odluka i poteza.

Ljubav: Bez obzira kakve su vam primarne namere i motivi imaćete priliku da svoj odnos prema ljubavi i partnerskim relacijama testirate u više situacija. Hrabro napred.

Zdravlje: Osetljivost sitnih kostiju.

JARAC

Posao: Prilično naporan i dinamičan dan je pred tipičnim Jarčevima, pa vas može pored povećanog obima posla očekivati i koja izmena u planu realizacije zacrtanih obaveza. Budite strpljivi.

Ljubav: Teško da će vam poslovne obaveze danas ostaviti dovoljno vremena za ljubavna dešavanja.

Zdravlje: Psihofizički umor.

VODOLIJA

Posao: Prilično aktivan dan očekuje Vodolije, uz savet da se najpre pozabave završavanjem već prethodono započetih obaveza bez preskakanja redosleda.

Ljubav: Bez nekih bitnijih talasanja na vašem ljubavnom moru tokom ovog utorka, uživajte u obostranoj razmeni najfinijih emocija sa voljenom osobom.

Zdravlje: Odlično.

RIBE

Posao: Ukoliko ste rešili da napravite konkretne korake ka promenama na poslovnom planu pred vama je povoljan period, ukolik oste pak zadovoljni postojećom poslovnom pozicijom nastavite u istom tempu.

Ljubav: Ovaj utorak nije naklonjen Ribama za neke velike poteze u sferi ljubavi, pozabavite se preispitivanjem ličnih stavova i očekivanja.

Zdravlje: Pad imuniteta.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram