Dnevni horoskop za 23.2: Pred Bikovima ljubavne turbulencije

dnevni horoskop
Foto: Steve Connolly / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za sredu 23. februar 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Iako ste se pokrenuli po pitanju ostvarenja svih svojih planova, budite spremni na izvesna odlaganja i prolongiranja konkretnih dešavanja. Nema razloga za veću zabrinutost.

Ljubav: Uz malo dobre volje i truda svi nesporazumi, veći ili manji, mogu se uspešno rešiti. Pitanje je samo ko će prvi pokrenuti priču.

Zdravlje: Prokontrolišite rad žlezda sa unutrašnjim lučenjem.

Bik

Posao: Ne bi trebalo da pokrećete neke nove poslove jer je dosta toga nejasno i nedefinisano. Držite se tekućih obaveza i zadataka.

Ljubav: Slobodni Bikovi, prošlost je i dalje prisutna u vašim životima, ali nova interesovanja je potiskuju u drugi plan, što je zaista dobro.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani, mogući problemi sa probavnim traktom.

Blizanci

Posao: Budite dosta oprezni. Ako niste sigurni u neke saradnike ili poslovne projekte ne uplićite se u njih kako ne biste doživeli neuspeh.

Ljubav: Iako postoje novi kontakti koji vam prijaju, još uvek ne postoji prostor za stabilnu ljubavnu priču. Uživajte makar u flertu i opuštenoj komunikaciji.

Zdravlje: Čuvajte se virusnih infekcija.

Rak

Posao: Neki dogovori mogu biti promenjeni ili iskomplikovani bukvalno u poslednjem trenutku, ali to ne znači da od njih treba odustati. Poradite na boljoj taktici i sve će se rešiti.

Ljubav: Novih i starih simpatija zainteresovanih za vašu malenkost ima, samo je potrebno da se vi udostojite da se pokrenete i prestanete da tapkate u mestu.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Lav

Posao: Brojni izazovi i prepreke su pred Lavovima danas. Savet je da ne započinjete nove poslove jer i ovi postojeći vam mogu zadavati manje ili veće poteškoće.

Ljubav: Pokušajte da više pažnje usmerite ka dragoj osobi, a ne samo ka sebi i sopstvenim potrebama i željama.

Zdravlje: Potrebna vam je psihofizička relaksacija.

Devica

Posao: Odličan radni dan je pred Devicama. Mogu vam se ukazati brojne mogućnosti za nove kontakte i nove poslove. Samo napred.

Ljubav: Vrlo lep dan možete očekivati na ljubavnom planu, tako da vam ništa ne može poremetiti osećaj zadovoljstva i pripadnosti osobi do koje vam je stalo.

Zdravlje: Mogući padovi energije, dovoljno se odmarajte, piše Astroputnik.

Vaga

Posao: Potrebno je da se više posvetite detaljima da ne biste napravili neke ozbiljnije greške i propuste.

Ljubav: Želite aktivnost, želite dešavanja, želite da se ponovo osetite lepršavo i zadovoljno. Potrebno je samo da se pokrenete.

Zdravlje: Prijao bi vam bravak u prirodi, opuštanje.

Škorpija

Posao: Moguće je da vas očekuje ponuda za promenom poslovne pozicije ili napredovanjem. Budite praktični i racionalni i lagano grabite ka cilju.

Ljubav: Možete opušteno da razgovarate sa voljenom osobom, da otvarate teme koje su do sada prećutkivane ili čak pokrenete pitanja zajedničke budućnosti.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Strelac

Posao: Mogući su vrlo važni dogovori ili sastanci sa osobama koje su poslovno jake i koje su na vašoj strani. Koristite svaku priliku jer od onog što uradite sada zavisi koliko će vam se to isplatiti u narednim mesecima.

Ljubav: Poslovna sfera je ono čime ćete biti preokupirani, tako da vam neće ostati mnogo vremena za ljubavne teme.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Jarac

Posao: Iako vas očekuju brojne prepreke i izazovi kako po pitanju komunikacije tako i odrađivanja nekih od obaveza, ne bi trebalo da budete zabrinuti ukoliko se naoružate strpljenjem i pokažete malo više tolerancije.

Ljubav: I dalje vas očekuju povoljne prilike za nova interesantna poznanstva u poslovnom okruženju, pa eto prilike da spojite posao i zadovoljstvo ukoliko vam je to u interesu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Ovaj dan nije povoljan za odmeravanje snaga na profesionalnom polju i teranje inata. Nećete ništa postići, a možete dosta izgubiti.

Ljubav: Pravi je trenutak da sa dragom osobom rešavate sve ono što vam je pravilo problem ili vas kočilo, sputavalo u proteklom periodu. Iskoristite ga na najbolji mogući način i posvetite se jedno drugom maksimalno.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Ribe

Posao: Iako možda niste u potpunosti zadovoljni svojom trenutnom situacijom i ne nailazite na razumevanje od drugih, nije vreme za drastične poteze.

Ljubav: Skloni ste preuveličavanju kada je vaša uloga u partnerskom odnosu u pitanju i kritikama na račun druge strane. Smirite strasti i realnije sagledajte aktuelnu problematiku.

Zdravlje: Meteoropatske reakcije.

BONUS VIDEO: Kućni ljubimci za mirniji život

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram