Dnevni horoskop za 23.12: Škorpije očekuje novo poznanstvo

Foto: Credit line: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pročitajte horoskop za 23.12.2022.

Ovan

Posao: Ovnovi bi i ovog petka mogli da budu dosta poslovno angažovani, prvenstveno kada je u pitanju završavanje poslova vezanih za formalnosti i papirologiju.

Ljubav: Neće vam mnogo vremena ostati za bavljenje ljubavnim temama danas, bolje se pozabavite planiranjem vikenda.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Bik

Posao: Iako nema nagoveštaja za krupne poslovne poteze tokom ovog petka, ipak bi najtipičniji Bikovi mogli da sklope bar jedan dobar poslovni dogovor i zadovoljni otpočnu odbrojavanje do vikenda.

Ljubav: I ovaj dan donosi potencijalna fina poznanstva u najavi, pa eto prilike da uživate u neobaveznoj komunikaciji, flertu za početak.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Blizanci će i ovog petka biti dosta aktivni i to posebno na svom terenu komunikacije, a mogle bi vam pred kraj dana iskrsnuti i neke dodatne obaveze.

Ljubav: Bez kapitalnih promena na vašem ljubavnom horizontu što ne mora da znači ništa loše.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Sasvim solidna završnica očekuje Rakove ovog petka, a nije isključen ni kraći poslovni put, gde bi vas mogao očekivati bar jedan pozitivan poslovni razgovor i dobra komunikacija.

Ljubav: Što se tiče potencijalnih dešavanja u sferi ljubavi današnji rezultati mogli bi da budu takođe dobri, ali pod uslovom da se malo više potrudite.

Zdravlje: Više se krećite.

Lav

Posao: Kraj radne sedmice Lavovi dočekuju pomalo umorni i iscrpljeni i ne baš najzadovoljniji postignutim. Uvek može bolje, naravno i biće, nije smak sveta.

Ljubav: Ovaj dan donosi potencijalna fina poznanstva u najavi, pa eto prilike da uživate u lepoj komunikaciji, flertu, što će vam prijati. O budućnosti ćete misliti sutra.

Zdravlje: Budite fizički aktivni.

Devica

Posao: Solidan dan je da Device završe već započete obaveze, a neke nove ideje ostavite za drugi dan.

Ljubav: Iskoristite ovaj dan da dragoj osobi pokažete svoju naklonost i posvetite se nekim zajedničkim aktivnostima i planovima. Možete i izaći na neko fino mesto.

Zdravlje: Odlično.

Vaga

Posao: Bez većih problema i opušteno trebalo bi da savladate sve poslovne obaveze.

Ljubav: Promenljivo raspoloženje na ljubavnom planu. Nemojte se opterećivati suviše razmišljanjima, budite opušteniji.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Poslednjeg radnog dana Škorpije bi trebalo da očekuju manje obaveza, i opušteno privođenje kraju zacrtanih zadataka.

Ljubav: Povoljan je dan za druženje sa prijateljima, izlazak, jer vas tu možda očekuje i novo poznanstvo.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Tokom poslednjeg radnog dana u sedmici Strelčeve čeka par iskušenja, a najvažnije se odnosi na neproverene ili netačne informacije. Proveravajte sve više puta.

Ljubav: Današnji višak vremena i energije možete usmeriti na ljubavna dešavanja, dajte svoj maksimum, budite nasmejani i pozitivni.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Ostanite na svom nivou posvećenosti i odgovornosti i ne bi trebalo da očekujete veće problem na poslovnom planu tokom ovog petka.

Ljubav: Imajte dovoljno poverenja jedno u drugo i uživajte u međusobnom razumevanju i osećaju pripadnosti.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Vodolija

Posao: Povedete računa o psihofizičkom opterećenju, i deo tereta poslovnih obaveza podelite sa osobama od poverenja, imaćete podršku.

Ljubav: Ne potežite neke priče iz prošlosti jer ništa nećete postići.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Ribe

Posao: Ovaj radni dan trebalo bi da vam donese znatno bolju adaptaciju kako na okruženje tako i na neke izmenjene načine funkcionisanja.

Ljubav: Budite malo otvoreniji i postupite prema sopstvenoj intuiciji i osećaju kada su nova interesantna poznanstva u pitanju. Mogli biste očekivati uzbudljiv dan.

Zdravlje: Vrlo dobro, prenosi astroputnik.com

***

BONUS VIDEO: Tri znaka Zodijaka kojima je suđeno da se obogate

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram