Dnevni horoskop za 23.10: Za Ribe dolazi neočekivani obrt

Foto: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Rights Managed / Mary Evans Picture Librar / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 23. oktobar 2020. koji za vas piše naša astrološkinja Katarina Vranješević.

Ovan

Od danas, pa narednih desetak dana dobićete konačne informacije i potencijalno rešenje svih vaših poslovnih problema. Mogući su dobici.

Bik

Od vas se sada očekuje da smanjite ljubomoru i posesivnost i obratite pažnju na sopstvenu samokontrolu. Partner će zauzeti odlučniji stav.

Blizanci

Prebacite vašu energiju na teme zdravlja jer ste poprilično iscrpljeni. Potrebno vam je više sna.

Rak

Vaš stav i jaka pozicija na poslu su cenjeni i biće pohvaljeni. Ulazite u period stabilizacije svih odnosa.

Lav

Iznenađujuće, ali danas vam teško pada komunikacija. Imate potrebu da saberete misli i donesete neke odluke jer vas dosta stvari pritiska.

Devica

Pomozite danas svakome ko bude od vas zatražio pomoć ili savet. Fokusirajte se samo na blisku budućnost i planove u vezi sa njom.

Vaga

Oduprite se potrebi da svima budete na usluzi, mnogi trenutno to zloupotrebljavaju. Pokušajte što više da budete suzdržani i kada je vaše mišljenje u pitanju.

Škorpija

Upadate u paniku zbog novca i još nekih vama izuzetno bitnih pitanja. Od vas se sad traži da budete racionalni i prisebni, ne osvrćite se na prolazne probleme.

Strelac

Želite da promenite nešto u vezi, ali ne znate kako. Pokušajte tako što ćete pričati o svojim najvećim strahovima bez mnogo drame.

Jarac

Trenutno planirate mnogo i želite sve da se ispuni. Romantično raspoloženje može dobiti na značaju samo ako se dovoljno otvorite prema simpatiji ili partneru.

Vodolija

Danas pripazite sa kim se takmičite da ne bi ispalo na kraju kako nemate obzira ni prema kome. Obratite pažnju na troškove i nepotrebne kupovine, nemate prostora za takve izlete.

Ribe

Neočekivani događaji vezani za posao uticaće na dom i blisko okruženje. Nakupljate stres i nervozu bespotrebno, okrenite se nekim alternativnim vidovima relaksacije.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

***