Dnevni horoskop za 23.1: Ribe će upasti u ljubavnu zbrku

Foto: Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 23. januar 2022.

Ovan

Drugi dan vikenda donosi prilično izbalansiranu psihofizičku energiju kod većine Ovnova, što znači da je realno očekivati prilično mirnu i opuštenu nedelju. Uživajte. Bezmalo sve okolnosti na ljubavnom polju tokom ovog dana trebalo bi da vam ide u prilog. Uživajte u svemu što vas čini zadovoljnim, piše Astroputnik.

Bik

Veći deo ovog dana Bikovi bi trebalo da imaju dodatne motive za završavanje zaostalih poslovnih obaveza iz prethodnog perioda. Bilo bi najbolje da relativno miran dan na polju ljubavnih odnosa, ostane u takvim okvirima, bez nekog preteranog angažovanja.

Blizanac

Razne ideje i nove varijante vrzmaju se i danas po blizanačkoj glavi. Nemoguće je to stopirati, ali potrudite se da deo vremena odvojite za relaksirane fizičke aktivnosti. Manje ili veće greške iz prethodnog perioda vašeg ljubavnog života, tokom ove nedelje mogu isplivati. Suočite se hrabro sa njima.

Rak

Evo jednog dana koji bi kod najtipičnijih Rakova, po svemu trebalo da liči na prethodni. Dajte svoj doprinos da tako i bude, nije dobar dan za ekstra napore. Veoma lepih planova imate vezanih za polje ljubavnih odnosa, samo manje zavisi od vas, odnosno, bitno je da se u njih uklopi druga strana.

Lav

Tokom drugog dana vikenda, tipične Lavove čeka dosta poziva i razgovora o budućim poslovnim projektima. Vodite računa kome i šta poveravate. Sve što ste planirali da uradite ove nedelje u sferi ljubavi može se realizovati, ali pod uslovom da budete na istoj talasnoj dužini sa dragom osobom.

Devica

Suštinski uobičajen dan za većinu Devica da bez problema završe sve ono što su isplanirale. Nije loš dan da pokrenete inicijativu za ozbiljan razgovor sa dragom osobom, naročito ako imate neku prikrivenu sitnicu koju valja raščistiti.

Vaga

Iskoristite nedelju za pravljenje dobrog plana za buduće poslovne akcije. Ostatak dana bi trebali posvetiti opuštanju i odmoru. Ovo nije najpovoljniji dan za neočekivane nagle promene. Držite se već poznatih činjenica.

Škorpija

Bezmalo sve škorpionske aktivnosti tokom drugog dana vikenda biće opterećene povremenim padovima energije i dodatnim naporima da sve završite na vreme. Ako ste naumili nešto važno da saopštite dragoj osobi, nema razloga da to ne uradite. Ovaj dan nije loš za kvalitetne razgovore sa ljubavnom tematikom.

Strelac

Sasvim korektan dan da Strelčevi uspešno završe planirane obaveze, bez mnogo napora i teških prepreka. Nemojte samo preskočiti neku bitnu sitnicu. Kada su u pitanju ljubavni detalji, danas bi bilo dobro da ponešto ili preskočite ili gurnete u drugi plan. Fokusirajte se na najvažnije stvari partnerskog odnosa.

Jarac

Za većinu osoba rođenih u astrološkom znaku Jarca, ova nedelja donosi solidnu klimu za dobro organizovanje i uspešnu saradnju sa osobama iz bliskog okruženja. Tokom ove nedelje praktično je sve na strani vaše drage osobe koja povlači konce.

Vodolija

Vodolije danas imaju realne šanse da konačno stave tačku na poslovnu priču koja se razvlači duži period unazad. Prioritet bi vam mogao biti analiza i uopšte bavljenje aktuelnim stanjem vašeg ljubavnog života.

Ribe

Višak energije pokušajte da pravilno kanališete, odnosno da ne raspete na neke nebitne, prolazne stvari. Razdvajanje bitnog od nebitnog veoma je važno jer ukoliko to ne uradite čeka vas prava nedeljna ljubavna zbrka.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram