Dnevni horoskop za 22. 3: Ovna čeka divna prilika

Foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Bik se obračunava sa nezdravim navikama, Rak bi samo da se svađa, a Jarac želi da putuje.

Ovan

Iznenadna prilika za putovanje bi mogla da vam popravi dan, ali razmislite dobro pre nego što je prihvatite. Ne zaboravite da postavite ispravne prioritete.

Bik

Nezdrave navike kojih već godinama pokušavate da se otarasite sada konačno dolaze na naplatu, i pravo je vreme da se konačno obračnate sa njima.

Blizanci

Neophodno vam je više fizičke aktivnosti, pa ne bi bilo loše da razmislite o nekom od onlajn programa vežbanja, koje možete da radite kod kuće.

Rak

Svadljivi ste, nervozni i džangrizavi, zbog čega vam deluje kao da je ceo svet danas okrenut protiv vas. Udahnite duboko i razmsilite još jednom šta vas stvarno nervira.

Lav

Idealan dan za druženje sa partnerom, koji vas se uželeo u prethodnih nekoliko dana. Osmislite neku zanimljivu aktivnost – možda neka igrica ne bi bila loša ideja.

Devica

Pročitaj još:

Ako vam je dosadno, možda ne bi bilo loše da pronađete neku dobru knjigu, ili seriju koju već dugo želite da ogledate, a nikako da stignete. Ovo je pravo vreme za to.

Vaga

Uporno odlažete obaveze koje vam vise nad glavom, i znate da nećete biti mirni dok to ne završite. Danas je dobar dan za završavanje tih stvari.

Škorpija

Puni ste energije i ne znate kako da je potrošite. Možda bi bilo dobro da se posvetite detaljnom sređivanju životnog prostora? Svakako ćete se osećati bolje.

Strelac

Ne dozvolite da vas ova teška situacja natera da se okrenete alkoholu ili opijatima. Umesto toga, pronađite zdraviji način da se opustite i pronađete mir.

Jarac

Moguće je da će vam neko izdaleka ulepšati dan pričama o dalekim destinacijama, pa ćete možda poželeti da krenete na put. A ako tako odlučite, čeka vas lepa romansa.

Vodolija

Obuzele su vas čudne misli, ali pošto samo vreme može pokazati da li je vaša intuicija tačna, bolje je da uopšte ne mislite o tome.

Ribe

Iz najbolje namere danas možete sasvim slučajno da povredite nekoga do koga vam je stalo. Ne pokušavajte da sakrijete istinu, ma koliko ona bolna bila.