Dnevni horoskop: Lav misli da partner nešto krije

Džejson Stejtam i Džej Lo
Foto: LFI/Photoshot / Avalon Editorial / Profimedia

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile 22. juna 2020.

Ovan

Ne drži vas mesto, pa danas imae potrebu da budete na nekoliko strana. Ovo će uneti malo svežine u vašu svakodnevnicu i prodrmati emotivne odnose.

Bik

Oduprite se navali negativnosti i vratite se nekim pozitivnijim temama. Ako trenutno osećate da niste u mogućnosti da budete u mirnijim odnosima sa okolinom i partnerom, slobodno se povucite.

Blizanci

Nerešavanjem gorućeg problema u vezi , stvarati gomilu drugih koji su vezani za posao i novac, jer gubite previše energije na razmišljanje. Od vas dosta zavisi ishod.

Rak

Malo ste zbunjeni i niste najsigurniji šta da uradite ili kažete. Uspešno prkosite i terate inat partneru.

Lav

Imate osećaj da pratner nešto krije i da vas ne voli dovoljno. Ovo potencijalno nije tačno uopšte, a potenciranjem ovakvog stava možete samo oterati partnera od sebe.

Devica

Dokazujte se svima pa i najbližoj porodici. samo jedna osoba je verovala u vas i samo zbog te osobe danss te spremni da uradite sve.

Vaga

Neka saradnja vam zadaje glavobolje, a znate da sada ne možete ništa da menjate. Imate oko sebe loše savetodavce.

Škorpija

Samo vas interesuje vaše zadovoljstvo i potrebe, pa zbog toga upadate u probleme sa partnerom. Pokrenućete pozitivnu promenu na poslu.

Strelac

Iskoristite sve prilike koje vam se pružaju na poslu i budite uporni. Ne zanima vas šta drugi misle i očekuju od vas, znate svoj cilj.

Jarac

Konačno ste spremni na promene i spremno čekate nove. U tome i jeste problem, što čekate da drugi nešto promeni umesto vas.

Vodolija

Imaćete priliku za neko usavršavanje, pa ne bi bilo loše da iskoristite to. Iskoristite bolje svoje slobodno vreme.

Ribe

Svako mišljenje koje se ne slaže sa vašim spremni ste da prihvatite. Međutim, danas će vaši stavovi  i razmišljanja biti napadnuti.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram