Dnevni horoskop za 22.9: Vodolija odgovara na ljubavne signale

Foto: Elena Di Vincenzo / Zuma Press / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 22. septembar.

Ovan

Posao: Danas bi ste mogli da očekujete previše papirologije. Završavajte prvo sve ono što je možda u zaostatku.

Ljubav: Solidan dan vas očekuje na ljubavnom planu. Ne propustite priliku da nekom sitnicom iznenadite voljenu osobu.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani, piše Astroputnik.

Bik

Posao: Ne zalećite se u neke poslove o kojima nemate dovoljno informacija. Za sada je najbolje da se držite tekućih obaveza.

Ljubav: Vrlo dobar dan je za osobe rođene u ovom znaku koje su željne flerta i ljubavne avanture.

Zdravlje: Vrlo dobro

Blizanci

Posao: Malo manje napora je konačno pred Blizancima. Ovo je dobar dan da dobijete i poneku reč ohrabrenja i hvale od nadležnih.

Ljubav: Izraženi apetiti i višestruka interesovanja u sferi ljubavi logično je da budu primećeni, pa ako makar nešto od toga bude uzvraćeno, eto vama prilike da pokažete i osvajačka ljubavna umeća.

Zdravlje: Dovoljno se odmarajte.

Rak

Posao: Možda sporije od drugih, ali sigurnim koracima napredujete ka postavljenim poslovnim ciljevima. Neki dogovor bi mogao biti pomeren, ali ništa strašno.

Ljubav: Prijao bi vam izlazak i druženje sa prijateljima. Opustite se i uživajte. Nikad se ne zna možda nekog novog i upoznate.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Lav

Posao: Iz nekoliko uglova posmatrano očekuje vas miran radni dan, sa akcentom na završetku od ranije započetih poslova, i pripremu terena za već najavljene nove ideje.

Ljubav: Vidljivi su određeni pomaci na bolje u sferi ljubavnih očekivanja i dešavanja, ali sve je to još uvek slabije od onog što želite.

Zdravlje: Moguće probavne tegobe.

Devica

Posao: Vrlo dobar radni dan je pred Devicama, a od danas ulazite u period da vam više poslovnih okolnosti ide na ruku kada su i komunikacija i organizacija u pitanju.

Ljubav: I na ljubavnom planu sve se odvija svojim tokom i u željenom smeru, tako da bi trebalo da budete zadovoljni i posvećeni.

Zdravlje: Moguća osetljivost zglobova.

Vaga

Posao: Vaš radni elan je na zavidnom nivou, tako da eventualne potencijalne poteškoće u realizaciji nekog projekta trebalo bi da sa lakoćom otklonite.

Ljubav: Reč po reč i stvari se pokreću, blistate, sijate, nema toga ko će vas zaobići makar u komunikaciji i lepom druženju. Šanse za novu ljubavnu priču su tu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Još uvek sve držite pod kontrolom i napredujete ka postavljenim poslovnim ciljevima prema planu, ali vetrovi novih ideja i promena tehničkih okolnosti već dopiru do vas. Budite strpljivi.

Ljubav: Pokušajte da izbegnete neke teme iz prošlosti, potražite ukoliko je potrebno prijateljski savet.

Zdravlje: Meteoropatske reakcije.

Strelac

Posao: Neki dogovor od koga ste možda i bili odustali, mogao bi danas da dobije pozitivan ishod.

Ljubav: Oboje bi trebalo da malo spustite loptu po pitanjima po kojima se ne slažete. Nije pravo vreme da to rešavate.

Zdravlje: Budite fizički aktivni, u pokretu.

Jarac

Posao: Dobrom organizacijom posla i sopstvenog načina rada, i sasvim korektnom komunikacijom sa saradnicima, većina Jarčeva će uspeti da završi sve poslovne zadatke.

Ljubav: Razmišljanje o konkretnim potezima na ljubavnom planu, najbolje bi bilo da ostavite za neki povoljniji period.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Dosta posla na polju komunikacije, kao i uspešno privođenje kraju započetog poslovnog projekta, očekuje većinu Vodolija. Vi ste u prvom planu.

Ljubav: Trebalo bi odgovoriti na ljubavne signale koji vam dolaze od osobe koju ste nedavno upoznali. Na vama je da odlučite u kom će se pravcu kretati ta priča, slušajte sebe i radite ono što vama odgovara.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Ribe

Posao: Sva iskušenja koja se budu pojavljivala na poslovnom planu tokom ovog dana rešićete pre svega strpljivim i odmerenim ponašanjem, i ozbiljnim pristupom svom delu obaveza.

Ljubav: Povoljna astrološka klima danas, omogućiće vam da se prepustite uživanju sa novom simpatijom. Budite veseli i pustite mašti na volju.

Zdravlje: Čuvajte se infekcija, prehlade.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram