Dnevni horoskop za 22. 8: Devica pred važnom promenom u ljubavi

dnevni horoskop
Foto: NASH / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za ponedeljak 22. avgust 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: U ovoj sedmici trebaće vam mnogo energije da sve postignete. Mnogo posla je pred vama, ali i veoma loša organizacija.

Ljubav: Moguć je plan za neko putovanje u inostranstvo, ali vi ćete morati da izmenite svoje poslovne aktivnosti.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Ove sedmice biće turbulentno na polju posla kod Bikova. Nametnite sebe, svoj način organizacije, koliko god vam iskakale prepreke.

Ljubav: Ukoliko je bilo dilema vezano za konkretizovanje nekih akcija u prethodnom periodu, danas bi trebalo da je situacija prilično jasna.

Zdravlje: Moguća nervoza, napetost.

Blizanci

Posao: Dobra komunikacija sa poslovnim okruženjem stvara uslove da funkcionišete kvalitetno i date svoj maksimum na poslu.

Ljubav: Slobodni Blizanci, u okviru svojih želja i mogućnosti sami odredite na koju stranu ćete se okrenuti i kome ćete posvetiti svoju punu pažnju.

Zdravlje: Osetljivost grla i respiratornog sistema.

Rak

Posao: Pred vama je sedmica u kojoj ćete biti uspešni čega god da se dohvatite od posla, jer sve je na vašoj strani.

Ljubav: Potrudite se da odbacite sumnje i nezadovoljstva, dajte više brige i pažnje, opustite se i osamite negde zajedno i uživajte.

Zdravlje: Jačajte imunitet, uzimajte više vitamina kroz povrće i voće.

Lav

Posao: Odličan početak radne sedmice je pred Lavovima. Moći ćete da odahnete i opuštenije funkcionišete na svim poljima, piše astroputnik.

Ljubav: Moguće je neko lepo putovanje ili neki drugi hedonistički užitak sa osobom do koje vam je stalo.

Zdravlje: Odlično.

Devica

Posao: Svi najvažniji parametri za uspešan radni dan su prisutni, tako da Device ne bi trebalo da budu zabrinute za krajnji ishod poslovnih aktivnosti. Budite vredni i precizni.

Ljubav: Neophodno vam je da pokušate da unesete neke pozitivne promene, da otputujete negde zajedno ili da se češće družite sa zajedničkim prijateljima.

Zdravlje: Moguća povremena glavobolja.

Vaga

Posao: U poslovnom segmentu ovo je sedmica u kojoj ćete biti dobro raspoloženi i spremni za akciju. Imaćete mogućnost da svoje ideje koje su dugo na čekanju sada konačno pokrenete.

Ljubav: Današnje okolnosti na ljubavnom planu mogu vam doneti sitne nesporazume i nejasnu komunikaciju sa voljenom osobom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Ova sedmica donosi dosta turbulencija Škorpijama u sferi posla. Nemojte izbegavati da se nekom obratite za pomoć – naići ćete na otvorena vrata.

Ljubav: Moguća su prilično burna dešavanja i u vašim emotivnim vezama. Promenljivo je raspoloženje i to nervira vašu voljenu osobu, a vi biste da izbegnete stereotip.

Zdravlje: Pad energije.

Strelac

Posao: Dinamičan početak radne sedmice je pred Strelcima. Očekuju vas brojni novi kontakti koji će biti neophodni za unapređenje daljih tokova poslovanja.

Ljubav: Slobodni Strelci, preokupirani ste nekim ličnim obavezama, pitanjima, sobom i kao da ne primećujete ništa oko sebe.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Jarac

Posao: Mogu se javiti neki sitniji problemi sa autoritetima, nerazumevanje vašeg nadređenog i omalovažavanje vašeg rada. Sve što je potrebno je da budete strpljivi i fleksibilni koliko je moguće.

Ljubav: Ako bar jedna nova interesantna osoba već neko vreme okupira vašu pažnju, onda ne bi bilo loše da se pozabavite planiranjem konkretnih poteza.

Zdravlje: Oslobađajte se stresa kroz fizičku aktivnost.

Vodolija

Posao: Možete ponovo pokrenuti neke stare saradnje, povezati se sa osobama sa kojima ste radili nekada, a preko njih vam mogu uslediti i nove poslovne ponude.

Ljubav: Prevelika okrenutost sebi ili porodičnim problemima danas vam neće ostaviti mnogo vremena i energije da se posvetite dragoj osobi.

Zdravlje: Moguća manja prehlada prolaznog karaktera.

Ribe

Posao: Naporan početak radne sedmice je pred Ribama. Naglašeni su problemi u dinamici već započetih poslova. Vi ćete biti primorani da neke rokove prolongirate, što će se odraziti i na finansijske prilike.

Ljubav: Nemojte dozvoliti da zbog drugih budete nervozni. Pokušajte da tu nervozu ne prenesete u komunikaciju sa osobom do koje vam je stalo

Zdravlje: Vodite računa o redovnoj i pravilnoj ishrani.

BONUS VIDEO: Muške simpatije iz mladosti

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram