Dnevni horoskop za 22. 4: Rakovi gube poverenje

Foto: NETFLIX / Planet / Profimedia

Pogledajte šta su vam zvezde spremile za danas.

Ovan

Poslovno okruženje vam stvara neprijatnost i rešeni ste da se ne mešate tamo gde niste pozvani. Trenutno vam finansije oduzimaju puno energije.

Bik

Muče vas drugi i njihovo ponašanje, ali ni vi niste nešto spremni za saradnju. Okrenite se poslovima koji ne zahtevaju mnogo komunikacije sa bližom okolinom.

Blizanci

Ukoliko negativno budete reagovali na trenutne promene, efekat će biti isto tako loš. Pazite se ishitrenih kupovina i loše isplaniranih troškova.

Rak

Gubite iz vida osnovu za jake emotivne odnose, a to je poverenje. Ne verujete sebi i samim tim ni drugima, što vas poprilično obeshrabruje.

Lav

Nagli preokret u svakodnevnici može da vas natera da promenite navike i da zadržite samo one koje su dobre po vaše zdravlje. Ne gurajte sebe u komunikaciju sa neprijatnim ljudima.

Devica

Bez obzira što se sve dešava ubrzano, lagano hvatate sve konce i ulazite u rutinu koja vam je sada potrebna. Neko će želeti da vas pohvali.

Vaga

Negativno gledate na stanje u partnerskom odnosu, pa se zbog toga osećate loše. Pokušajte da pronađete neko zajedničko rešenje, jer nije vreme za burne rasprave i nervozu.

Škorpija

Blizu ste odluke da nešto isečete iz života, a nekako intuitivno znate da će se priča i osoba samo iznova vratiti u vaš život. Pustite dan da prođe bez velikih i jakih reči.

Strelac

Prepuštate se uživanju i samo mislite kako biste sebi udovoljili. Ne obraćajte pažnju na prolaznu nervozu u okolini, morate da pazite na sebe.

Jarac

Stekli ste sigurnost koja vam je bila potrebna, pa sada pravite planove za dalje. Očekujte pomoć od kolega na poslu.

Vodolija

Namešta vam se povoljna situacija na poslu, pa se lako opuštate. Dan jeste stvoren za hedonizam, ali ipak pripazite da ne odete predaleko i zanemarite neke obaveze.

Ribe

Prijatelji i porodica su spremni da vam pruže podršku koja vam je potrebna za sav vaš kreativni rad. Skupite snagu da izbalansirate obaveze i posao sa partnerom.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram