Dnevni horoskop za 22.4: Devicama stranac golica maštu

"Emily in Paris"
Foto: Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 22. april 2021. godine.

Ovan

Jedan prosečan radni dan je pred tipičnim Ovnovima, tako da višak slobodnog vremena možete iskoristiti na bavljenje nekom fizičkom aktivnošću ili pak završite neki sitniji sporedni poslić. Solidni astrološki aspekti na vašem ljubavnom nebu, daju dobru predispoziciju da prvenstveno radite na očuvanju postojećih partnerskih odnosa, piše Astroputnik.

Bik

Poletni i vrlo raspoloženi za rešavanje poslovnih zadataka, trebalo bi da bude tokom većeg dela radnog dana većina osoba rođenih u znaku Bika. Neka tako i ostane. Dobar deo današnje pozitivne energije, bilo bi lepo da usmerite na polje emotivno – ljubavnih odnosa. Draga osoba očekuje bar minimum posvećenosti.

Blizanci

Ovo bi mogao da bude jedan od manje uspešnih poslovnih dana kod većine Blizanaca. Kratak fitilj i oštra verbalna komunikacija mogla bi pomalo da  zakomplikuje radnu atmosferu.  Tek u sferi ljubavi biće potrebno dosta strpljenja kako bi smanjili tenzije koje mogu eskalirati u vašim partnerskim relacijama.

Rak

Danas za većinu Rakova nema nepremostivih profesionalnih prepreka, mada bi bilo mudro da povedete računa o neracionalnom trošenju energije. Što se tiče današnjih dešavanja u sferi emotivno – ljubavnih odnosa, za očekivati je da budu znatno iznad proseka. Moguće je i prijatno iznenađenje od drage osobe.

Lav

Osobe rođene u znaku Lava tokom ovog radnog dana čeka dosta obaveza, prvenstveno u segmentu organizacije i komunikacije sa bliskim poslovnim saradnicima. Ne brzajte sa odlukama i zaključcima. Astrološki aspekti najavljuju uspešan dan u sferi ljubavi, pa će posebno biti naglašene vaše šarmerske predispozicije. Uživajte.

Devica

Dan sličan prethodnom očekuje vas ovog četvrtka, nastavite tamo gde ste stali i u svom dobro poznatom ustaljenom ritmu. Vrlo interesantna dešavanja u sferi emotivno – ljubavnih odnosa danas vam može doneti upoznavanje nove osobe koja dolazi sa nekog puta.

Vaga

Papirologija, formalnosti, obaveze prema institucijama sve je to na dnevnom redu kod Vaga ovog četvrtka. Prionite na sređivanje korak po korak. Promenljivo raspoloženje i pomalo sivkasti tonovi svakako nisu dobri za veliku prisnost, i insistiranju na zajedničkim trenucima sa voljenom osobom.

Škorpija

Odličan dan je pred većinom Škorpija  da se energično i  bez većih poteškoća izbore sa svim profesionalnim izazovima.Moguća je i materijalna satisfakcija za prethodno dobro urađen posao. Iako imate dobre aspekte za finu komunikaciju sa dragom osobom, nemojte dozvoliti da se sve vaše današnje aktivnosti u sferi ljubavi svedu na priču.

Strelac

Po principu kreni stani, najverovatnije proći će veći deo ovog radnog dana za najtipičnije Strelčeve. Bitno je da krajnji rezultati budu makar na  pozitivnom nivou. Samo veliko razumevanje druge strane može ublažiti današnju napetu ljubavnu klimu.

Jarac

Dosta posla i obaveza čeka tipične Jarčeve tokom ovog četvrtka. Uz nešto više napora, realno je da ostvarite zacrtane profesionalne ciljeve. Danas nije isključeno, da inicijativu preuzme druga strana a na vama je da se opustite i uživate u trenucima pažnje i pre svega razumevanja.

Vodolija

Bezmalo sve što se nalazi na vašem poslovnom planu za ovaj radni dan realno je ostvarivo ali uz značajnu pomoć proverenih i prijateljski nastrojeniih saradnika. Bez značajnijih promena na vašem ljubavnom planu, uglavnom suočavanje sa sopstvenim razmišljanjima i dilemama.

Ribe

Još jedan vrlo dobar radni dan u najavi nalazi se pred osobama rođenim u znaku Riba gde se očekuje veliko angažovanje na polju komunikacije, pa se uz dosta priče, kontakata i pozitivnih dogovora očekuju i dobri rezultati. Bitnijih promena u sferi ljubavi nema u najavi astroloških aspekata za ovaj četvrtak.  Ipak, razmislite o nekom konkretnom predlogu.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram