Dnevni horoskop za 22. 3: Strelac može da ostane u pidžami

Borat
Borat; Foto: BFA / Alamy / Alamy / Profimedia

Pogledajte kakve vam izazove zvezde spremaju za 22. mart 2021.

Ovan

Danas ćete se osećati puni energije, što verovatno ima veze s vašim večerašnjim planovima. Iskoristite dobro raspoloženje za kreativne razgovore s prijateljima, prijaće vam. Stariji pripadnici znaka uživaju u kućnoj atmosferi, piše Astrofon21.

Bik

Moglo bi da se desi da se prehladite, pa se naoružajte većim količinama vitamina. Niste baš mnogo pažnje posvećivali kvalitetnoj ishrani u poslednje vrijeme. Možda vam je posao takav, da nemate vremena da planirate obrok, ali ipak nastojte sebi bar da priuštite neki vitaminski napitak.

Blizanci

Odlično ste raspoloženi i s uspehom zabavljate sve oko sebe, na vama svojstven način, pa ćete danas biti okruženi ljudima. Međutim, ako ste planirali da danas krenete u lov na novu ljubav, to bi moglo da se ispostavi kao gotovo pa nemoguća misija.

Rak

Imate nekoliko poslovnih ideja koje vrtite po glavi, ali vam se ne da da otpočnete sa njihovom realizacijom. Radije biste samo maštali o tome. Svesni ste da se za rezultat morate sami pomučiti, ali vam danas nekako nije pravi momenat za to. Imajte na umu da ćete na nekim od tih ideja moći dobro da zaradite.

Lav

I danas ste u obavezama, možete da očekujete manje poteškoće. Ništa strašno, ali dovoljno da vas iznervira. Današnja lekcija za vas je da naučite da zadržite hladnu glavu, ma šta da vas snađe. Naoružajte se strpljenjem i naučite da duboko udahnete i brojite do deset.

Devica

Pazite se da se ne izlažete bezrazložnom trošku. Danas ćete dobiti nešto novca, ali ne bacajte se na šoping, jer ćete dati više nego što treba za nešto što vam u suštini nije neophodno. Da se kasnije ne biste kajali, bolje bi bilo da se držite podalje od radnji.

Vaga

Danas će vas okupirati misli o poslu. Nastojaćete da nađete način da se lakše nosite sa postojećim obavezama, kao i da pokušate da unapredite sadašnji način poslovanja s ciljem povećanja dobiti. Ukoliko imate poteškoće na poslovnom planu, danas ćete uložiti dodatne napore da ih razrešite.

Škorpija

Ako se osećate loše, za to postoji dobar razlog: preterali ste sa nespavanjem. Da biste bili u formi i puni energije uvedite malo reda u svoj dnevni raspored, zdravlje je na prvom mestu, sve ostalo može da pričeka.

Strelac

Dobro raspoloženje vas prati kroz sve što radite ili bolje rečeno ne radite danas. Bićete skloniji da se bavite onim što volite ili da naprosto odmarate na način koji vam je nabliži. Zanimanje će vam privlačiti sve što bi vam omogućilo uživanje, pa je lako moguće da ćete danas akcenat staviti na to.

Jarac

Povoljan dan kad je o svim poslovnim zbivanjima reč. Pregovori, po bilo kojem pitanju su povoljno aspektovani. Ako ste u fazi menjanja profesije pa očekujete vest o promeni, danas bi mogla da stigne. U svakom slučaju pred vama je jedan od povoljnijih dana kako na poslovnom, tako i na privatnom planu.

Vodolija

S obzirom na to da ste uvek puni obaveza i današnji dan ćete provesti u tom, za vas tipičnom, užurbanom stilu. Treba vam malo organizacije, ali uz dobru volju, sve što ste naumili ćete i da ostvarite. Imajte na umu da je partneru veoma teško da drži korak sa vama, pa mu ne zamerite ako odluči da danas odmori.

Ribe

Pred vama je ljubavni sukob. Nezadovoljstvo na ovom planu je evidentno danas. Pokušajte da smanjite očekivanja i da ipak pokušate da se prilagodite partneru. Stvar je u tome da niste baš dobre volje, pa ćete biti skloni da nezadovoljstvo prenesete i na ovaj plan. Umesto da se prepirete, budite iskreni i kažite ono što vas zaista muči.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram