Dnevni horoskop za 22.3: Rak da ne ignoriše ljubavne signale

Foto: Roger / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za utorak 22. mart 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Papirološke greške i propusti iz prethodnog perioda danas bi mogli da izađu na videlo, pa vam ne preostaje drugo nego da se sa svim tim suočite što pre.

Ljubav: Ovo bi mogao da bude jedan od vaših boljih dana kada su u pitanju ljubavni odnosi. Svi aspekti ukazuju na uživanje i prepuštanje strastima.

Zdravlje: Osetljivost kože, preventivno je zaštitite.

Bik

Posao: Vaša napetost i burne reakcije mogu proizvesti iste takve reakcije od strane saradnika ili poslovnog partnera, pa se zato trudite da se smirite i da uvek na pameti imate svoje interese.

Ljubav: Pokušajte i na ljubavnom planu da izbegnete burne reakcije, kako kasnije ne bi zažalili.

Zdravlje: osim napetosti nema značajnijih upozorenja.

Blizanci

Posao: Teško je da ćete bilo šta i danas moći da promenite ili da izvedete na brzinu, pa odustanite od ovakvog modela ponašanja, jer ćete samo tako izbeći kritike i nadređenih i saradnika zbog mogućih grešaka.

Ljubav: Nema nagoveštaja nekih neprijatnosti na vašem ljubavnom horizontu. Ipak budite danas malo pažljiviji iako voljena osoba zaslužuje kritičke tonove.

Zdravlje: Hronične tegobe.

Rak

Posao: Rakovi bi danas mogli da uspešno sklope bar jedan poslovni dogovor ili dobiju bar jednu ponudu o kojoj itekako vredi razmisliti. Ne žurite sa odgovorom.

Ljubav: Nemojte u potpunosti ignorisati ljubavne signale koji vam mogu pristizati od veoma intrigantne nove osobe. Nađite malo vremena i barem proćaskajte.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Lav

Posao: Nezadovoljni ste i količinom obaveza, a nezadovoljni i vašom ulogom u svemu što se dešava. Pomirite se sa trenutnom situacijom, neke stvari ne možete promeniti.

Ljubav: I dalje su prisutni strastveni momenti u vašem emotivnom životu. Iskoristite priliku da možda postojeću priču uozbiljite i podignete na viši novo.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Devica

Posao: Moguće su promene u dogovorima i situacijama za koje ste smatrali da su već stopostotno rešene, pa vas to može vratiti korak unazad.

Ljubav: Nešto bolje okolnosti imaćete u sferi ljubavi, mada ni tu nije baš preporučljivo da planirate velike akcije zbog promenljivog raspoloženja druge strane na koje možete naići.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Vaga

Posao: I današnji dan bi mogao da vam donese dosta tenzija i napetosti u odnosima, pa bi najbolje bilo da se suzdržite od donošenja naglih odluka, već budete taktični i pre svega strpljivi.

Ljubav: Nepovoljna astrološka klima danas vam može doneti dosta komplikacija u sferi ljubavi, što zbog verbalnih nesporazuma, što zbog nerazumevanja postupaka drage osobe.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Škorpija

Posao: Evo povoljnog dana da Škorpije postave zdrave temelje, i pokrenu realizaciju novih poslovnih projekata. Ne očekujte da će ići baš brzinom kojom vi želite, ali je bitno da ste se pokrenuli.

Ljubav: Ako imate jasne prioritete bez repova ljubavne prošlosti, pred vama je vrlo dobar dan da napravite najmanje jedan uspešan konkretan korak ka osvajanju nove simpatije.

Zdravlje: Odlično.

Strelac

Posao: Izbegavajte da ulazite u kontakte i dogovore sa osobama koje su sklone obećanjima, a koje teško ispoštuju rečeno.

Ljubav: Pozabavite se prvenstveno presekom sopstvenih razmišljanja i očekivanja, jer situacija na vašem ljubavnom planu traži konkretnije bavljenje problemima.

Zdravlje: Stres i napetost izbacujte kroz fizičku aktivnost.

Jarac

Posao: Računajte da može dolaziti do zastoja i problema čak i ako ste vi lično sve uradili kako treba. Nema razloga za zabrinutost, samo budite strpljivi i uporni.

Ljubav: Pokušajte da budete što iskreniji i otvoreniji jedno prema drugom, jer ćete jedino na taj način uspešno rešiti probleme koji vas muče.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Vodolija

Posao: Ne računajte mnogo na velika obećanja koja vam budu data, a ni sami ne obećavajte mnogo pa kako bude.

Ljubav: Ovaj dan i solidne astrološke aspekte valjalo bi da prvenstveno iskoristite za uspostavljanje novih kontakata u sferi ljubavi, kroz flert, neobavezna ćaskanja, druženja, šta vam padne na pamet.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade, gripa.

Ribe

Posao: Pojačan tempo obaveza se neće smanjiti ni danas, što vas može malo unervoziti, jer će vam trebati mnogo više vremena da regulišete neke obaveze koje inače završavate jako brzo.

Ljubav: Za većinu Riba ovaj dan nije najpovoljniji za nove ljubavne osvajačke akcije, jer biste se mogli naći u iskušenju da upoznate osobu koja je zauzeta, piše Astroputnik.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

***

BONUS VIDEO: Najlepši akvapark na svetu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram