Dnevni horoskop za 22. 2: Ljubavno iznenađenje za Devicu

horoskop
Dnevni horoskop; Foto: CBS Collection / Everett / Profimedia

Pogledajte kakve vam izazove zvezde spremaju na poljima ljubavi, posla i zdravlja za 22. februar 2021.

OVAN

Posao: Solidan početak radne sedmice je pred Ovnovima, pa se očekuje angažovanje na više strana, a posebno na polju komunikacije i tehničko- organizacionog dela posla.

Ljubav: Bez bitnijih talasanja na vašem ljubavnom moru u odnosu na prethodni dan, pa nije loše da se pozabavite malo sopstvenim razmišljanjima i očekivanjima.

Zdravlje: Moguće promenljivo raspoloženje, piše Astroputnik.

BIK

Posao: Vrlo dobar, već ustaljen radni ritam pratiće Bikove i ovog ponedeljka da bez problema ostvare svoje zacrtane zadatke. Možda ćete i priteći u pomoć nekom od saradnika.

Ljubav: Potencijalni pozitivni  ljubavni signali mogli bi vam pristizati od osobe iz kruga prijatelja ili poznananika, pa eto izazova pred vama.

Zdravlje: Odlično.

BLIZANCI

Posao: Evo prilike da se Blizanci na samom startu nove radne sedmice aktiviraju maksimalno i bez većih problema savaladaju većinu profesionalnih prepreka.

Ljubav: Od vašeg angažovanja umnogome će zavisiti ishod ljubavnih dešavanja na kraju dana.

Zdravlje: Odlično.

RAK

Posao: Vredni Rakovi nastavljaju u dobrom ritmu da izvršavaju svoje obaveze. Nemojte se samo rasplinuti na više strana, štedite energiju.

Ljubav: Bez nekih spektakularnih dešavanja na vašem ljubavnom horizontu danas, kao da ste se malo uspavali.

Zdravlje: Opterećenost polja psihe.

LAV

Posao: Lavovima bi ovog dana prioritet trebao da bude sređivanje zaostalih obaveza, papirologije i formalnosti prema institucijama, kako bi izbegli plaćanje penala.

Ljubav: Moguća pojava stare simpatije, prema kojoj i dalje gajite izvesne fine emocije, pa eto male dileme šta i kako.

Zdravlje: Vrlo dobro.

DEVICA

Posao: Sav dosadašnji trud i vredan rad  Devica mogao bi biti pohvaljen i nagrađen od strane nadređenih, pa eto dodatnog motiva da nastavite i dalje napredujete.

Ljubav:  Fino raspoloženje trebalo bi da se oseti i na ljubavnoj strani, uz nagoveštaj prijatnog iznenađenja od strane drage osobe.

Zdravlje: Odlično.

VAGA

Posao: Nastavite i dalje da iznosite svoje kreativne ideje i planove, pre ili kasnije bi trebalo da većina njih i zaživi. Dobro raspoloženje i dobra komunikacija sa poslovnim okruženjem više nego dovoljan su razlog za zadovoljstvo.

Ljubav: Moguće sasvim interesantno poznanstvo sa osobom koja je na neki način povezana sa inostranstvom ili putovanjima.

Zdravlje: Odlično.

ŠKORPIJA

Posao: Škorpije bi prvog radnog dana trebalo da se pozabave pre svega nezavršenim zadacima, kao i papirologijom i formalnostima, pre nego što krenu sa novim aktivnostima.

Ljubav: Pojava stare simpatije ili osobe iz vaše ljubavne prošlosti mogla bi posebno da uzburka emocije. Pažljivo isplanirajte naredne korake, posebno ukoliko to zahteva vaše srce.

Zdravlje: Odlično.

STRELAC

Posao: Sve ide svojim tokom tako da Strelčeve očekuje uobičajen početak radne sedmice. Uglavnom sve je pod vašom kontrolom i dobri poslovni rezultati dolaze kao logična posledica.

Ljubav: Bilo bi dobro da se držite  vaših osnovnih načela na polju emotivno – ljubavnih relacija, ali ipak budite pripravni da inicijativu prepustite drugoj strani.

Zdravlje: Vrlo dobro.

JARAC

Posao: Posmatrano iz ugla dogovaranja i pregovaranja o novim poslovnim planovima, Jarčevi tokom ovog radnog dana mogu očekivati vrlo dobre rezultate.

Ljubav: Na vašem ljubavnom nebu danas može biti i lepog i oblačnog vremena, pokušajte da one pozitivne trenutke iskoristite za finu komunikaciju sa dragom osobom.

Zdravlje: Sasvim zadovoljavajuće stanje svih zdravstveno osetljivih tačaka.

VODOLIJA

Posao: Tipični predstavnici astrološkog znaka Vodolije danas bi trebalo da ima više povoljnih prilika da poslovno poentiraju, naročito u segmentu kreativnih delatnosti.

Ljubav: Neočekivani susret trebalo da obeleži ovaj dan, prvenstveno u smislu pozitivne energije i nove nade.

Zdravlje: Pokušajte da izbegnete ishitrene pokrete.

RIBE

Posao: Ukoliko ste dovoljno praktično napravili plan realizacije poslovnih obaveza, onda imate realne šanse da veći deo zadataka završite na vreme.

Ljubav: Veći deo ovog ponedeljka imaćete solidnu klimu za konkretna razmišljanja i činjenja na polju emotivno – ljubavnih odnosa. Hrabro napred.

Zdravlje: Moguća osetljivost čula.

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram