Dnevni horoskop za 22.2: Blizanci da se paze kolega

Foto:Columbia Pictures/courtesy Ever / Everett / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 22. februar 2022. godine.

Ovan

Povoljna je klima da se date u akciju i konkretne planove krenete da realizujete. Proverite da nije nešto zaostalo od papirologije iz prethodnog perioda. I na polju ljubavi moguće je pokretanje nekih tema iz prošlosti, mada nije preporučljivo, piše Astroputnik.

Bik

Bikovi bi danas mogli da očekuju neke bitne izmene vezane za planiranje budućih poslovnih aktivnosti. Uz dobru organizaciju i maksimalno uložen napor nema razloga za veću zabrinutost. Nije realno očekivati danas neki iskorak na ljubavnom planu. Držite se svojih proverenih metoda.

Blizanci

Povoljan je dan da se pozabavite realizacijom novih poslovnih ideja, i preuzmete vodeću poziciju u poslovnom okruženju. Čuvajte se konkurentski nastrojenih saradnika. Pokušajte da obuzdate sopstveno nestrpljenje, jer vas u bliskoj budućnosti očekuju znatno povoljnije okolnosti za preuzimanje inicijative na ljubavnom planu.

Rak

Bitno je da ne gubite strpljenje i ne nervirate se, ako tokom dana ne bude baš sve išlo po planu i onako kako očekujete. Intrigantno poznanstvo moglo bi da vam okupira misli tokom ovog dana. Ukoliko nemate nekih dilema, hrabro u akciju.

Lav

Dosta obaveza na profesionalnom planu očekuje danas Lavove. Ukoliko ste odredili prioritete u prethodnom periodu, nema razloga da ne uspete da se izborite sa svim preprekama. Opuštena i mirna atmosfera očekuje vas na ljubavnom polju, pa ukoliko ne želite išta da menjate prepustite se i uživajte.

Devica

Budite taktični i staloženi kada je u pitanju donošenje važnih odluka. Pokušajte da izbegnete oštre reakcije prema osobama iz poslovnog okruženja. Ukoliko ste zadovoljni aktuelnom ljubavnom situacijom uživajte, ukoliko ne, ne srljajte na prvu loptu već prethodno proanalizirajte dobro situaciju na drugoj strani.

Vaga

Naporan, ali na kraju uspešan dan je pred većinom Vaga. Iako možete većinu toga sami da odradite nije na odmet da potražite pomoć bliskih saradnika. Od vas se danas očekuje da pokrenete inicijativu za pokretanje nekih važnih pitanja, vezanih za buduće planove na polju ljubavi.

Škorpija

Sasvim prosečan dan na prvi pogled mogle bi da očekuju Škorpije, ali nije isključeno da u poslednjem trenutku dođe do izmena dogovora ili plana. Po svoj prilici, veoma zanimljiv dan vas očekuje na polju ljubavi ukoliko ste namerili da novo poznanstvo pretvorite u nešto više. Hrabro napred.

Strelac

Sasvim solidan dan na poslovnom planu je pred Strelčevima da u svom odgovornom i profesionalnom ritmu izađu na kraj sa svim mogućim izazovima. Nije loš dan ukoliko ste zamislili da se posvetite nekim promenama u vašem ljubavnom životu.

Jarac

Uz nešto više napora i uložene energije Jarčevi će uspeti da savladaju sve poslovne prepreke tokom ovog utorka. Očekujte i podršku i pohvale od strane autoriteta. Moguće je da vam tajni signali pristižu danas od osobe iz poslovnog okruženja. Nemojte ih totalno ignorisati.

Vodolija

Većina Vodolija danas bi mogla da uživa u dobrom osećaju zbog uspešno obavljenih poslovnih zadataka. Pozitivnu energiju ne bi bilo loše da usmerite na ljubavna dešavanja, i priredite možda neko lepo iznenađenje voljenoj osobi.

Ribe

Povećan obim posla očekuje većinu Riba tokom ovog dana. Odredite prioritete i pokušajte da izbegnete verbalne sukobe sa poslovnim saradnicima.Prolazni flert, novo poznanstvo, moglo bi da vam značajno popravi raspoloženje tokom ovog dana.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram