Dnevni horoskop za 22.12: Rakove očekuje zanimljiv poslovni put

Foto: Credit line: B4859 / Avalon / Profimedia

Dnevni horoskop za 22.12.2022.

Ovan

Posao: Ne bi bilo loše da iskoristite povoljne okolnosti  da se polako pozabavite privođenjem kraju ranije započetih obaveza  i pre svega sredite i  isproveravate papirologiju.

Ljubav: Povoljan je dan za sve vrste osvajačkih  akcija, samo pažljivo čitajte signale koji vam pristižu sa druge strane.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Sporo i na njima svojstven način Bikovi će izaći na kraj sa brojnim obavezama i tokom ovog dana. Nema razloga za bilo kakvim forsiranjem, ali ne ustručavajte se da zatražite pomoć od bliskih saradnika.

Ljubav: Današnja dešavanja na ljubavnom planu može vam ulepšati neočekivano prijatno iznenađenje od drage osobe. Možda neko putovanje u najavi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Držite se prioriteta,  fokusirajte na tekuće obaveze i razloga za brigu nema tokom ovog četvrtka.

Ljubav: Raspoloženi ste za nova upoznavanja i avanture, a sve više od toga je sada malo teže dostižno.

Zdravlje: Vodite računa o sitnim fizičkim povredama, posekotinama.

Rak

Posao: Moguće je da vas očekuje kraći službeni put i novi poslovni dogovor. Samo napred, iskoristite svaku priliku da se dokažete.

Ljubav: Ne ustručavajte se da iskreno pokažete svoje emocije, posebno ukoliko uživate u punoj pažnji i razumevanju koje vam pruža voljena osoba.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Lav

Posao: Pojedini ljudi će vam crpiti energiju, a u razmišljanjima ćete se često vrteti u krug, u nemogućnosti da nađete pravo rešenje za neke situacije. Sve ovo je prolaznog karaktera, nemojte se previše nervirati.

Ljubav: Vrlo  dobar dan je u najavi  da zablistate u nekoj konkretnoj akciji osvajanja nečijih simpatija. Ide sporo, ali ima nade.

Zdravlje: Budite umereni u svemu.

Devica

Posao: Device bi sa što manje nerviranja trebalo da se uhvate u koštac sa mogućim novim poslovnim izazovima i pokušaju da uz pomoć ili savet osobe od poverenja pronađu najbolje rešenje.

Ljubav: Povoljni aspekti najavljuju finu komunikaciju i lepu i opuštenu atmosferu sa vašom dragom osobom. Uživajte.

Zdravlje: Moguće urinarne infekcije.

Vaga

Posao: Nema najave za bilo kakva neprijatna iznenađenja, eventualno detaljnije proverite sitnice između redova, da nešto bitno ne preskočite.

Ljubav: Uživajte u dobrim stvarima danas, i pokušajte da eventualno korigujete sitnice kojima niste zadovoljni.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Više novih profesionalnih mogućnosti mogu vam se ponuditi tokom ovog radnog dana. Dobro procenite pre nego što odlučite.

Ljubav: Pozitivna energija i šarm kojim zračite danas bi mogli da budu dovoljan motiv za zanimljiv i prijatan susret sa osobom koja vam već izvesno vreme privlači pažnju.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Strelac

Posao: Nemojte se nervirati ukoliko neke trivijalne poteze danas budete morali više puta da ponovite, pokažite dovoljno strpljenja i ishod će biti pozitivan.

Ljubav: Trebalo bi da ste raščistili sa prethodnom ljubavnom pričom i razrešili sve dileme sa samim sobom ukoliko želite da se posvetite potpuno novoj ljubavnoj priči koja je na pomolu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Još jedan vrlo aktivan i produktivan dan je pred Jarčevima. Poslušajte savet nekog iz bliskog okruženja ukoliko imate neku dilemu.

Ljubav: Ako budete mnogo vremena i energije potrošili na posao, onda će vam ostati malo za sferu ljubavi. Potrudite se da je potpuno ne zapostavite.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Vodolija

Posao: Bezmalo sve od ranije isplanirano, predstavnici Vodolija trebalo bi bez većih problema da završe tokom ovog radnog dana. Ipak ne rasipajte energiju na manje bitne stvari i situacije.

Ljubav: Pokušajte da prevaziđete osećaj nesigurnosti, i poradite na definisanju sopstvenih želja i očekivanja kada je ljubavna sfera u pitanju.

Zdravlje: Napravite balans između obaveza i odmora.

Ribe

Posao: Stabilno i sigurno koračate ka svom cilju. Ne dozvolite da vam to iko poremeti.

Ljubav: Bez bitnijih preokreta danas na vašem ljubavnom planu. Obratite pažnju na poslovno okruženje, ima tu nekih osoba kojima se sviđate.

Zdravlje: Vrlo dobro, prenosi astroputnik.com

***

BONUS VIDEO: Tri znaka Zodijaka kojima je suđeno da se obogate

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram