Dnevni horoskop za 22.11: Vagi nedelja počinje ljubomorom

Foto: Gotcha / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 22. novembar 2021. godine.

Ovan

Većina Ovnova ovog ponedeljka kreće punom brzinom spremni da pokrenu realizaciju neki novih dogovora. Moguć kraći poslovni put. Raspoloženje nije loše, potrebno je samo da još sve uskladite sa današnjim pretrpanim poslovnim rasporedom, piše Astroputnik.

Bik

Povećan obim obaveza očekuje većinu Bikova od samog starta ove radne sedmice, pa se očekuje da dobro zasučete rukave i pokrenete se ukoliko mislite sve da na vreme završite. Pokušajte da smanjite tenzije i napetost u komunikaciji i izbegnete ozbiljnije verbalne rasprave.

Blizanci

Odličan početak radne sedmice je pred Blizancima. Današnje izražene dobre komunikativno – organizacijske predispozicije, trebalo bi da vam donesu ekstra pozitivne poene na profesionalnom planu. Nema razloga za veliku bojazan, ali pokušajte da izbegnete, ili makar amortizujete današnja potencijalno neprijatna iznenađenja u sferi ljubavi.

Rak

Pred Rakovima je sedmica u kojoj moraju biti malo konkretniji u komunikaciji sa saradnicima, ali i spremni da nešto sporije odrađuju poslovne obaveze. Nije loš dan da ispunite neko zaostalo obećanje voljenoj osobi. Na drugoj strani, neće biti mudro da previše insistirate na neispunjenim obećanjima druge strane

Lav

Lavovima na prvom mestu treba da budu situacije ili poslovi koje niste dovršili ili zatvorili u prethodnom periodu. Što pre se prihvatite posla. Povoljna klima na vašem ljubavnom polju, daje dobru osnovu ne samo za održavanje postojećih partnerskih relacija, već i njihovo podizanje na viši nivo.

Devica

Očekuje vas odličan radni dan, da punim intenzitetom započnete novi profesionalni ciklus. Samo napred. Pozitivan stav i doza preduzimljivosti u sferi ljubavi, danas vam može doneti razloge za zadovoljstvo, ako ništa drugo ono bar da dobijete potvrdu svojih procena.

Vaga

Prvi radni dan ove sedmice donosi predstavnicima Vaga dosta posla, ali još više napora da se prilagode novonastalim organizacijskim promenama i nametnutim kriterijumima. Kod vas se pojačala ljubomora, posesivnost, želite potpunu kontrolu nad drugom stranom. Smanjite doživljaj, nećete ništa pozitivno postići.

Škorpija

Redovne obaveze i mnogo posla je pred Škorpijama, ali se trudite da ne probijate rokove. Neke stvari konačno se pokreću samo je potrebno još malo strpljenja. Vi ste skloni da stavljate probleme pod tepih i da se pravite da ih ne primećujete, ali će zato druga strana biti više nego voljna da ih rešava odmah.

Strelac

Za Strelčeve ova sedmica označava preokret u poslovnom segmentu. Shvatićete šta morate da uradite, koje greške da ispravite i na koji način da se ponašate ubuduće. Dosta prijatnih susreta i novih poznanstva očekuje vas kroz poslovni segment, posebno ukoliko ste vezani za putovanja.

Jarac

Start nove radne sedmice kod većine osoba rođenih u znaku Jarca realno je da bude malo sporiji, prvenstveno zbog mogućeg verbalnog konflikta sa nadređenom osobom. Najmanje jedno, a možda i više iznenađenja za očekivati je na polju vaših ljubavnih relacija. Smanjite očekivanja i bićete zadovoljniji.

Vodolija

Bezmalo sve što tipične Vodolije danas zamisle u sferi profesionalnog angažovanja, realno je da ostvare, bez većih problema ili zastoja u realizaciji. Sve je u najboljem redu dok ne dođete do neke situacije u vezi koje su vaša mišljenja različita. Ne dramatizujte suviše.

Ribe

Vrlo korektan radni dan nalazi se pred većinom Riba. Sve ide svojim tokom, a na vama je da sve to održite u dobrom ritmu. Vi ste otvoreni za novu ljubav već odavno, i ako niste do sada uspeli možete je privući u periodu koji je ispred vas. Samo napred.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram