Dnevni horoskop za 21. 3: Devica je između dve vatre

Foto: NBC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Vaga da drži jezik za zubima, Lav bi trebalo da zaboravi na ponos, a Jarac da se dobro pogleda u ogledalo.

Ovan

Sve shvatate previše ozbiljno i zbog toga često ulazite u nepotrebne rasprave i svađe. Opustite se malo i slobodno uživajte u šalama, humoru i zezanju. Koliko god situacija bila teška, humor uvek pomaže.

Bik

Idealan dan za odmaranje, lenčarenje i uživanje u nekom dobrom filmu ili seriji. Ne zaboravite da se javite ljudima koje volite, jer će vam razgovor sigurno prijati, čak i ako vam se trenutno ne čini tako.

Blizanci

Ukazaće vam se prilika da započnete nešto potpuno novo i uzbudljivo – poslovno ili privatno – i sasvim je normalno da vam inicijalna reakcija bude strah. Ipak, ne dozvolite da vam to stane na put.

Rak

Ovo proleće je u vama probudilo pravog romantika, pa stalno smišljate kao da dragim osobama ulepšate dan. Divno! Samo ne zaboravite da vodite računa i o zdravlju, tačnije o bezbednosti u ovim nesigurnim vremenima.

Lav

Nedostaju vam prijatelji, ili možda jedan konkretan prijatelj kod već dugo niste ni čuli, ni videli. Ostavite ponos po strani i slobodno se javite prvi, jer će rezultat biti vredan te „žrtve“.

Devica

Pročitaj još:

Nalazite se u jako nezahvalnoj situaciji između dve vatre i od vas se očekuje da donesete važnu odluku. Šta god da odlučite, imajte u vidu da će sve biti okej, dokle god celim srcem stojite iza odluke.

Vaga

Ovo nije dobro vreme ni za kakve svađe, čak ni preko interneta. Ukoliko imate neslaganaj sa nekim, bolje je da spustite loptu, okrenete glavu na drugu stranu i fokusirate se na nešto što vam prija.

Škorpija

Energija današnjeg dana vam jasno poručuje da je vreme da mrdnete sa mrtve tačke! Malo više fizičke aktivnosti bi vam i te kako prijalo, pa možete da probate neki od onlajn kurseva za vežbanje kod kuće.

Strelac

Strahovi oko neizvesne budućnosti su potpuno očekivani u ovim danima, a kod vas su posebno izraženi. Razumemo vas. Jedina stvar koju možete da uradite jeste da se zabavite nečim što će vam skloniti misli sa ove situacije.

Jarac

Zatrpavate se poslom, kako ne biste morali da razmišljate o realnim problemima. Na duge staze vam se ovo neće isplatiti, pa je savet da se zagledate u ogledalo i razmislite šta vas stvarno muči.

Vodolija

Najveća dešavanja se kod vas događaju na ljubavnom planu, i to konkretno sa nekim iz vašeg okruženja, ko je već dugo tu kao prijatelj, ali sada može da postane više od toga.

Ribe

Odličan dan za započinjanaje novih stvari, bilo da se radi o poslu, ljubavi, ili svakodnevnom životu – možda želite da počnete da vežbate, ili da se hranite zdravije, ili da upišete neki onlajn kurs?