Dnevni horoskop za 21.9: Nova osoba ulepšaće dan Ribama

Foto: Netflix / Everett / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 21. septembar 2022.

Ovan

Posao: Solidan dan je pred većinom Ovnova da se u svom energičnom ritmu razmahnu na više poslovnih strana. Naglašeni su poslovi sa inostranstvom.

Ljubav: Prilike za upoznavanje novih simpatičnih osoba trebalo bi da bude i ove srede, ali osim flerta ne očekujte bitnije pomake.

Zdravlje: Prokontrolišite krvni pritisak, piše Astroputnik.

Bik

Posao: Nešto ćete morati da ispravljate, pazite da ne preterate sa reakcijom prema saradnicima bez obzira koliko ste u pravu.

Ljubav: Aspekti su povoljni da se posvetite ljubavnoj sferi na način koji vam najviše odgovara, i sprovedete bar jednu željenu akciju u delo. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Pridržavajte se realnih činjenica uz što manje priče, kako ne biste rekli nešto što ne treba i sebi zakomplikovali situaciju, posebno kada je komunikacija sa vama bitnim poslovnim saradnicima u pitanju.

Ljubav: Ne dozvolite nikome sa strane da se meša u vaše partnerske odnose. Ako ste u mogućnosti prijalo bi vam neko kraće putovanje.

Zdravlje: Kardiovaskularne tegobe, dovoljno se odmarajte.

Rak

Posao: Mogući su zastoji po vama bitnim pitanjima, naročito kada su dogovori i papirologija u pitanju. Ništa od sekiranja, prihvatite ovo kao trenutno loš period.

Ljubav: I kada je sfera ljubavi u pitanju neki put je dobro realno sagledati situaciju u kojoj ste, pomiriti se sa trenutnim stanjem i onda nastaviti dalje.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Lav

Posao: Vrlo dobar dan je pred Lavovima da svoje zacrtane planove i ciljeve ostvare na sasvim zadovoljavajući način i konačno pokrenu neki posao koji je odavno bio na čekanju.

Ljubav: Dobar je dan za neko novo poznanstvo bazirano na opuštenoj priči, flertu. Za konkretnije ljubavne poteze sačekajte povoljniji period.

Zdravlje: Kardiovaskularne tegobe.

Devica

Posao: Mogu vam se danas otvoriti neki novi poslovi za saradnju ili projekti sa inostranstvom. Ukoliko je neophodno, potražite savet od nekog koga smatrate autoritetom ili od nadređenog, imaćete podršku.

Ljubav: Komunikacija sa novom simpatijom teče baš onako kako vam odgovara. Ne žurite, opustite se i pustite da se stvari odvijaju svojim tokom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Ukoliko vam se ukaže nova poslovna ponuda, nemojte mnogo oklevati, nekada prilike treba hvatati u letu.

Ljubav: Sjajan dan biste mogli da očekujete u sferi ljubavi, pa eto motivacije da se po tom pitanju angažujete i uživate u razmeni najfinijih emocija sa osobom koja vam se dopada jer prosto zračite.

Zdravlje: Ukoliko ste obavili preventivne lekarske preglede, razloga za brigu ne bi trebalo da bude.

Škorpija

Posao: Završavajte sve što je zaostalo, presecite neke priče, završite sa formalnostima, pripremajte se da dajete neuporedivo više energije i volje nego do sada i uspeh će doći.

Ljubav: Sami sebi ćete najviše pomoći ako inicijativu ovog dana budete prepustili drugoj strani.

Zdravlje: Meteoropatske reakcije.

Strelac

Posao: Neki od vas će uz malo sreće moći da stave tačku na poslove i projekte koji ih opterećuju i koče u poslovnom usponu već neko vreme.

Ljubav: Prijalo bi vam druženje sa prijateljima, organizujte neki izlazak, a može i kućna varijanta. Opustite se i uživajte u dobrom društvu.

Zdravlje: Potreban vam je neki vid psihofizičke relaksacije.

Jarac

Posao: Veći deo ovog dana Jarčevi bi trebalo da imaju dodatne motive za završavanje zaostalih poslovnih obaveza iz prethodnog perioda ukoliko ih ima. Vreme je da okrenete novi poslovni list.

Ljubav: Dosta fleksibilnosti i taktiziranja biće vam potrebno ukoliko želite da izbegnete moguće nesporazume sa dragom osobom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Vaše liderske sposobnosti danas bi mogle doći do izražaja, posebno kada su novi poslovni dogovori u pitanju. Za vas nikad nema iznenađenja.

Ljubav: Izlazite zajedno, družite se sa osobama koje su vam drage, budite privrženi jedno drugom i uživajte.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

Ribe

Posao: Taman završite jedno, a onda vam može iskrsnuti nešto drugo, taman drugo ono treće i tako se ceo dan mogu nizati obaveze i neočekivane situacije. Korak po korak, bez nervoze i rešićete sve.

Ljubav: Ukoliko ste nedavno upoznali novu osobu, posvetite još više pažnje jer vrlo podsticajno može delovati na vas i uticati da se osećate lepo i poželjno.

Zdravlje: Čuvajte se infekcija, prehlad

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram