Dnevni horoskop za 21. 9: Lav bira – posao ili ljubav

dnevni horoskop
Foto: TriStar Pictures/Courtesy Evere / Everett / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 21. septembar 2020. koji za vas piše naša astrološkinja Katarina Vranješević.

Ovan

Javiće vam se želja da tražite ili možda čak i zahtevate od partnera mnogo više od ovog sada što imate u odnosu. Bolje se uzdržite.

Bik

Dobićete šansu da se izborite za neko mesto u okviru posla. Ovo će vam osnažiti samopouzdanje pa ćete imati priliku da pokažete šta još znate i umete.

Blizanci

Nemojte da se upuštate u rizične akcije, bilo na poslovnom, bilo na emotivnom planu. Ovo je dan kad se treba primiriti.

Rak

Neko vam testira strpljenje i razumevanje pa ste na ivici da se posvađate. Odložite sve naporne i stresne aktivnosti za neko drugo vreme.

Lav

Potrebno je da definišete šta vam je bitnije, posao ili ljubav. Kriza koja ne jenjava će se odraziti na jedno ili drugo polje.

Devica

U fokusu  su vam  posao i planovi o zaradi. Skloni ste preterivanju u maštarijama, pa bi bilo dobro da povučete crtu dok se neke stvari ne realizuju.

Vaga

Danas je potrebno da budete oprezni u komunikaciji, specijalno onoj koja se tiče posla. Pažljivije organizujte sve i ne žurite nikuda.

Škorpija

Balansiraćete između onoga što želite i onoga što možete u realnosti. Pripazite samo da ljubavni odnos ne trpi, a posao može da sačeka.

Strelac

Šta god da radite ili planirate potrudite se da bude u realnim granicama. Neke situacije u vezi sa ljubavnim odnosima mogu da vas povuku da obećavate i više nego što bi trebalo.

Jarac

Osećate se izazvano u odnosu na osobu koja vam predstavlja autoritet. Nije momenat da se borite kao na bojnom polju već da zadržite pribranost.

Vodolija

Isprobajte nešto novo, ali se ne zalećite. Bitno je da ste svesni kako bi trebalo da se pozabavite nekim drugim aspketima života, sem posla.

Ribe

Radite na samokontroli i konstruktivnom planiranju. Smanjite trošenje novca na nepotrebne kupovine.