Dnevni horoskop za 21.9: Jarac uživa u svim sferama ljubavi

Viktorija i Dejvid Bekam
Viktorija i Dejvid Bekam, Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 21. septembar 2021. godine:

Ovan

Posao: Izvesno usporavanje je moguće danas na vašem poslovnom planu, pa je savet da ne brzate sa odlukama i potrudite se da se što manje nervirate.

Ljubav: Tokom ove srede atmosfera na vašem ljubavnom nebu biće vrlo slična jučerašnjoj, što znači da znači da ostajete manje više na istim pozicijama.

Zdravlje: Jačajte imunitet, piše Astroputnik.

Bik

Posao: Dosta posla čeka tipične Bikove tokom ovog radnog dana. Uz minimalnu pomoć sa strane, trebalo bi da se bar malo oslobodite pritiska obaveza.

Ljubav: Opušten dan bez nekih značajnijih promena očekuje vas na ljubavnom planu. Razgovarajte, družite se sa prijateljima, izađite na neko lepo mesto.

Zdravlje: Osim napetosti nema značajnijih upozorenja.

Blizanci

Posao: Biće vam potrebno da uložite dosta truda i napora danas da organizujete najpre sebe, a zatim i poslovne saradnike.

Ljubav: Prilika za koketiranje i šarmiranje novih zanimljivih osoba biće i danas. Uživajte u opuštenoj i neobaveznoj priči.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

Rak

Posao: Ako nešto ne ide kako ste zamislili, imajte više strpljenja ili ostavite za neko buduće vreme a okrenite se onim zadacima koje je lakše realizovati.

Ljubav: Pokušajte da ne ulazite u duge priče i diskusije, nije povoljan momenat za to. Pustite da se stvari slegnu.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Lav

Posao: Vi ne možete da postavljate uslove i niste u poziciji da povlačite glavne konce. Budite što mirniji, i pokažite dostojanstven i diplomatski pristup.

Ljubav: I na ljubavnom planu čak možete očekivati da se suočite sa preprekama na koje niste računali. Moguće su neprijatne informacije.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Devica

Posao: Nešto napetiji dan je pred Devicama, jer vas očekuje suočavanje sa pojačanim obimom posla. Nema vam druge nego da dobro zasučete rukave i krenete u realizaciju.

Ljubav: Što se tiče dešavanja u sferi ljubavi tu je moguće bar jedno neprijatno iznenađenje, u vidu spoznaje da draga osoba nije bila iskrena prema vama.

Zdravlje: Moguća osetljivost kostiju i bolovi u mišićima.

Vaga

Posao: Bićete nervozni i pod stresom jer nemate prave informacije ili su vam neke situacije nejasne do kraja.

Ljubav: Danas vam se preporučuje da se više posvetite jedno drugom, izbegavate gužvu i uživate u svom miru.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Od vas se očekuje da pozavršavate sve započeto i vaše i tuđe, a i vi dobro procenite da li da se prihvatate obaveza za koje znate da ih je izuzetno teško izvršiti.

Ljubav: Dosta pažnje i pozitivne energije dolazi do vas od strane drage osobe. Potrudite se da odgovorite makar na približno adekvatan način.

Zdravlje: Bez nekih značajnijih upozorenja.

Strelac

Posao: Morate biti malo disciplinovaniji i potrudite se da budete odgovorniji. Trebaće vam strpljenje u komunikaciji sa saradnicima, potrudite se da ostanete stabilni i dosledni svojim stavovima.

Ljubav: Evidentno je da postoji određeno nezadovoljstvo, i to prvenstveno kod vas. Šta vas muči, to verovatno samo vi znate.

Zdravlje: Fizički umor, smanjite fizičke aktivnosti.

Jarac

Posao: Odličan dan je pred Jarčevima, a nije isključena ni nova poslovna ponuda, o kojoj vredi razmisliti. Samo napred, vreme je da konačno naplatite svoje trud i umeće.

Ljubav: Svi uslovi postoje da danas uživate u sferi ljubavi, bilo da je reč o zajedničkim aktivnostima sa dragom osobom, ili da nameravate da osvajate nečije srce.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Vodolija

Posao: U polju posla otvarate jedno potpuno novo poslovno poglavlje. Budite usmereni na sve što je vezano za dogovore i konkretizaciju nekih poslovnih projekata.

Ljubav: Treba da nekim sitnim znacima pažnje ulepšate trenutke jedno drugom, ali i da pokrenete pitanja koja su vam oboma bitna

Zdravlje: Malaksalost, umor.

Ribe

Posao: Biće vam potrebno dosta mira i sabranosti da sa nekim ljudima izađete na kraj danas. Bilo bi dobro da u nervozi ili besu, ili pak pod pritiskom, ne donosite nikakve konkretnije odluke.

Ljubav: Okolnosti bi trebalo da vam idu na ruku u sferi ljubavi, pre svega ako imate stabilnu partnersku situaciju, i nameravate zajedničke aktivnosti sa voljenom osobom.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

***

Bonus video: Nacionalni parkovi u Srbiji

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram