Dnevni horoskop za 21. 8: Ovan je pobunjenik dana

Dnevni horoskop
Foto: Netflix / Everett / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 21. avgust 2020. koji za vas piše naša astrološkinja Katarina Vranješević

Ovan

Osećate se pomalo pobunjenički, a ne znate odakle vam to. Želite da napustite sve stare, vama dosadne, odnose koji vam stvaraju tenziju.

Bik

Ograničenja sa kojima se susrećete imaju za cilj da se vaš fokus prebaci sa emotivnog problema koji ne rešavate. Odvojite se od nerealnih strahova.

Blizanci

Očekuju vas zanimljive vesti na poslu koje bi mogle da vam donesu i neke pohvale. Planirate detaljno buduće akcije, u koje želite da uključite i partnera/ku.

Rak

Puni ste energije i postižete sve na poslu. Prošlost će zakucati na vrata, a na vama je da pokažete šta ste naučili u prethodnom periodu.

Lav

Pritisnuti ste potrebom da nešto odmah uradite i pokažete kako samo vi to znate da izvedete. Takođe, opet se opterećujete striktnim pravilima bez trunke fleksibilnosti.

Devica

Dobro ste raspoloženi pa ne dozvolite da to neko pokvari danas. Imaćete neke interesantne razgovore na temu ljubavi.

Vaga

Danas ćete morati da priznate sebi da ipak posedujete neke mane, koje mnogima idu na živce. Imate potrebu da se oslobodite ovih loših osobina pa pokušajte da sagledate svoj karakter sa svih strana.

Škorpija

Jasno vam je šta se događa i smatrate da ste zauzeli neutralnu poziciju, specijalno na poslu. Ukoliko vam intuicija govori da ste na pravom putu, onda zadržite isti stav i pripazite kako se obraćate drugima.

Strelac

Nešto se u vama pokrenulo i pojavila se želja za komunikacijom i druženjem. Dolaze u balans racio i emocije, pa iskoristite to najbolje što umete.

Jarac

Neke osobe vam zavide na uspehu koji vi ni ne primećujete. Posvetite malo više pažnje ovoj temi jer je vreme da pohvalite i nagradite sebe.

Vodolija

Danas vam predstoji podsećanje da u vašem partnerskom odnosu ima još posla koji mora da se odradi. Još je prisutno nešto iz prošlosti, a tiče se seksualnosti i intime.

Ribe

Sam po sebi ovaj dan će biti dosta dobar po vas. Bez obzira na to što će biti malo haotičnije nego inače, uspećete u svojim namerama. Radost i opuštanje pronađite među prijateljima.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama

Facebook

Twitter

Instagram