Dnevni horoskop za 21. 8: Ovan blista u ljubavi

dnevni horoskop
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za nedelju 21. avgust 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: I drugog dana vikenda tipični Ovnovi nemaju razloga za forsiranje bilo kakvih dodatnih aktivnosti. Na prvo mesto stavite odmor.

Ljubav: Sve ukazuje da biste danas mogli da uživate u ljubavi, bilo da je reč o zajedničkim aktivnostima sa dragom osobom, ili da nameravate da šarmirate neku novu osobu.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Opustite se maksimalno i obavite samo one neophodne pripreme za sledeći radni dan. Može i druženje sa dragim prijateljima.

Ljubav: Očekuju vas dobre šanse da sve potencijalne probleme na polju partnerskih relacija danas uspešno prevaziđete.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Tokom ovog dana bićete veoma raspoloženi za priču i komunikaciju, posebno sa osobama sa kojima duže vremena niste bili u kontaktu. Uživajte.

Ljubav: Danas se za nijansu više očekuje da vaša pažnja bude usmerena ka voljenoj osobi.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte, piše Astroputnik.

Rak

Posao: Tokom ovog dana Rakovi će imati povoljnu klimu da se odmore i dobro pripreme za poslovne obaveze u narednom periodu.

Ljubav: I na polju ljubavnih relacija očekuje vas sasvim solidna prilika da uživate u pažnji koju dobijate od voljene osobe. Uzvratite.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Za bezmalo sve isplanirane obaveze energije bi trebalo da imate sasvim dovoljno. Povedite računa samo da se ne rasplinete previše.

Ljubav: Astrološke predispozicije daju vam dobre šanse da kraj dana u sferi ljubavi dočekate čak zadovoljniji nego što ste očekivali na njegovom početku.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Devica

Posao: Nije loš dan za analiziranje urađenog i pravljenje planova za nove poslovne korake jer vas dosta posla očekuje i naredne sedmice.

Ljubav: Tipične Device danas bi mogle da ostvare zanimljiv kontakt sa novom simpatičnom osobom. Uživajte, opustite se.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Vaga

Posao: Drugi dan vikenda bi trebalo da protekne u relativno mirnoj atmosferi po pitanju realizacije planiranih obaveza.

Ljubav: Sticaj pozitivnih okolnosti ide vam na ruku da ove nedelje očekujete i više prijatnih ljubavnih iznenađenja.

Zdravlje: Potreban vam je dobar i kvalitetan san.

Škorpija

Posao: Za Škorpije i danas ima posla da se, pre svega, pozabave pripremama za sledeću radnu sedmicu. Ne zaboravite i da dovoljno vremena posvetite preko potrebnom odmoru.

Ljubav: Evo jednog dana u kome možete očekivati nekoliko, istina, sitnijih, ali ipak potencijalno lepih satisfakcija i povratnih reakcija od drage osobe.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Strelac

Posao: Solidan dan nalazi se pred Strelcima, pre svega, ako su precizno i realno isplanirani aktivnosti. Vodite računa da se ne preopteretite obavezama.

Ljubav: Ništa bitno novo nije realno očekivati danas u sferi vaših ljubavnih odnosa. Zadovoljni – uživajte, ostali – sačekajte bolji period za krupnije akcije.

Zdravlje: Sitne kosti mogu vam zadavati manje zdravstvene tegobe.

Jarac

Posao: Tokom drugog dana vikenda nije za očekivati značajnije izmene plana i realizacije zamišljenog u odnosu na ono što ste isplanirali. Opušteno ćete sve odraditi.

Ljubav: Susret sa osobom iz prošlosti vašeg ljubavnog života može doneti dosta nemira i brzopletih reakcija. Potrudite se da to nekako izbegnete.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Pred osobama rođenim u znaku Vodolije je potencijalno odličan dan za sve vrste aktivnosti, bilo poslovne, bilo samo rekreativne prirode.

Ljubav: Više ideja može vam se danas motati po glavi kada su u pitanju vaši emotivni odnosi i potencijalne ljubavne akcije. Budite romantični i nežni.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Ribe

Posao: Većina Riba imaće danas povoljne uslove da dobro organizuje svoje obaveze i višak vremena posveti se druženju i opuštanju u krugu prijatelja.

Ljubav: Sjajan dan je pred vama da uz malo truda napravite prijatno iznenađenje dragoj osobi i negde izađete u provod.

Zdravlje: Odlično.

BONUS VIDEO: Čuvari plaže, nekad i sad

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram