Dnevni horoskop za 21. 6: Strelac pred korenitom promenom na poslu

dnevni horoskop
Foto: Vadym Drobot / Alamy / Alamy / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za utorak 21. jun 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Dobar radni ritam, energičnost i motivacija daće odličnu predispoziciju Ovnovima da se sa svim izazovima i preprekama sa lakoćom izbore.

Ljubav: Ukoliko ste spremni da pokažete dovoljno razumevanja za želje i potrebe druge strane onda ste na pravom putu da ovaj dan začinite još većim osećajem zadovoljstva.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Bik

Posao: Dosta posla je pred Bikovima, a moguća su i izvesna kašnjenja i problemi sa papirologijom. Ne očajavajte već krenite po prioritetima.

Ljubav: Ne bi trebalo da potežete neke teme iz prošlosti, samo ćete dodatno uneti tenzije. Izbegnite impulsivne reakcije.

Zdravlje: Potrebna vam je psihofizička relaksacija.

Blizanci

Posao: očekuje vas dosta komunikacije i raznih dogovora, pa će vam trebati dovoljno koncentracije kako ne biste nešto nenamerno zabrljali.

Ljubav: Moguć kontakt sa osobom iz vaše ljubavne prošlosti koji će vas zaintrigirati i izvesno je veoma obradovati.

Zdravlje: Dovoljno se odmarajte i neće biti problema.

Rak

Posao: nove mogućnosti u vidu novih dogovora ili poslovnih ponuda sup red vama. Iskoristite priliku da zgrabite povoljnu šansu.

Ljubav: Budite velikodušni, pažljivi i očekujte da vam se vrati na najbolji mogući način. Nemojte se ustezati da pokažete dragoj osobi koliko vam znači.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

Lav

Posao: Papirologija vam može praviti probleme pa ćete izgubiti mnogo vremena na pokušaje da se izborite sa dokumentacijom, dozvolama, ugovorima.

Ljubav: Po principu toplo – hladno mogli biste da funkcionišete i tokom dana na ljubavnom planu, za šta je krivac uglavnom vaše promenljivo raspoloženje.

Zdravlje: Jačajte imunitet, unosite više vitamina, piše Astroputnik.

Devica

Posao: Potrudite da ostvarite nove poslovne kontakte koji vam mogu biti korisni za budućnost, ali i za vaš lični napredak na hijerarhijskoj lestvici.

Ljubav: Biće vam potrebno malo više samokontrole i ličnog preispitivanja, kako biste izbegli ozbiljnije komplikacije na vašem ljubavnom planu.

Zdravlje: Pad energije, dovoljno se odmarajte.

Vaga

Posao: Svi će se oslanjati na vas i svaki čas tražiti savete, pomoć, podršku, uslugu, što bi moglo izazvati zastoj u realizaciji već započetih obaveza.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, bar jedan intrigantan susret mogao bi da poljulja vaše dosadašnje kriterijume i razmišljanja.

Zdravlje: Moguće manje reumatske tegobe.

Škorpija

Posao: Gomila obaveza je pred Škorpijama a mogu vam biti nametnute i dodatne od strane saradnika, što će vas možda baciti u stisku sa vremenom i rokovima. Imaćete ipak dovoljno energije da se sa svime izborite.

Ljubav: Posvetite se voljenoj osobi, budite strastveni, maštoviti, priredite neko iznenađenje i uživajte.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Strelac

Posao: Vaše organizacione sposobnosti, promišljenost, praktičnost i racionalnost, kao i pozitivan pristup saradnicima dolaze u prvi plan i nametnuće vas da postanete nosilac nekog krupnog projekta.

Ljubav: Prilika za ljubavnu avanturu je i dalje aktuelna, pitanje je koliko vam je to zaista potrebno.

Zdravlje: Osetljivost zglobova, kičmenog stuba.

Jarac

Posao: Imate dosta posla, ali to vam izuzetno prija jer odmah vidite rezultate svog rada. Pozabavite se završavanjem papirologije ukoliko imate.

Ljubav: Ukoliko planirate kraće zajedničko putovanje povoljan je dan dag a realizujete. Uživajte.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Vodolija

Posao: Doste komunikacije i napetih momenata očekuje vas sa saradnicima –ili ćete vi kasniti pa će vas kritikovati, ili će kasniti drugi pa ćete se vi nervirati.

Ljubav: Na ljubavnom planu sasvim drugačija slika. Mogli biste biti prijatno iznenađeni nekim predlogom od drage osobe.

Zdravlje: Pad energije.

Ribe

Posao: Obratite posebnu pažnju na rokove koje morate ispoštovati naročito kada je papirologija u pitanju ili kada se vezujete za dogovore.

Ljubav: Vreme je da počnete sa pravljenjem zajedničkih planova za uređenje životnog prostora, ili vezano za zajedničko provedeno vreme

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

BONUS VIDEO: Muške simpatije iz mladosti

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram