Dnevni horoskop za 21. 6: Lavovi su danas posebno emotivni

Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)

Danas biste trebali da završite poslovne obaveze sa kojima kasnite. Niste u savršenom raspoloženju da se ovim bakćete, ali imaćete pomoć od strane kolega. Malo ste nervozni, a ni partner nije u najsjajnijem raspoloženju.

BIK (22.4.- 21.5)

U potpunosti vam odgovara energija ovog dana I bićete orni za posao. Kolege su vam nešto nervozne, ali uspevate da izađete na kraj sa njima. U emotivnom segmentu – osećate se odlično i dobro funkcionišete sa voljenom osobom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Koliko god da razmišljate, ne možete da donesete nikakve konkretne odluke. Možete biti “razapeti” između dve opcije. Emotivno – korektno, mada vas partner malo smara nekim pričama. Teško se ovih dana u potpunosti uklapate.

RAK (22.6.– 22.7.)

Imate osećaj da ste na kraju snaga kada su neki poslovi u pitanju. Jedva ćete čekati da ovo odradite, da se rasteretite i odmorite. Moguće je da emotivni partner danas neće imati vremena za vas ili da će vaše planove biti nemoguće uklopiti.

LAV (23.7.- 22.8.)

Vrlo ste zadovoljni jer ste uspeli da rešite neku problematiku na vreme i dobili odgovore koji su vam potrebni. Danas ste u trošadžijskom raspoloženju. Budite obazrivi, možete potrošiti mnogo više novca od planiranog. Emotivno – nešto ste se raznežili.

DEVICA (23.8.– 22.9.)

Taman mislite da ste završili jednu, kad eto druge obaveze. Na sve ovo – itekako je moguće da vam neke stvari ili papiri budu vraćeni, zbog grešaka. Samo mirno i polako – i ovaj dan ćete pregurati preko glave. Emotivno – napetost.

VAGA (23.9.– 22.10.)

Vi biste da pokrenete bitnu poslovnu komunikaciju, ali druga strana neće imati dovoljno vremena za vas. Ne požurujte sagovornika, bolje je da ovo prolongirate za neki dan. Emotivno – razmišljate na koji način da poboljšate komunikaciju sa simpatijom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Fali vam toliko malo da neke poslove odradite do kraja, a vi više nemate volje. Ne budite malodušni, pogotovo što znate da ćete skinuti veliku brigu sa vrata – navalite na taj posao. U emotivnom segmentu – tišina. To vam sada najviše i odgovara.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Niste zadovoljni smerom u kojem se odvijaju dogovori koji su vam važni, ali trenutno ne možete bolje od ovoga. Očekujete neku isplatu – ona će stići tokom sutrašnjeg dana. Nadate se mirnim trenucima sa voljenom osobom. Vaše nade neće biti ispunjene.

JARAC (22.1.- 20.1.)

Razmišljate o poslovnoj ponudi, koja je prilično dobra. Ipak, niste ni sami sigurni da li da je prihvatite ili ne. Dajte sebi još neki dan za odluku, a savet je i da pitate nekoga za mišljenje. U emotivnom segmentu – partner vas pritiska po nekim pitanjima.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Možda neće baš sve funkcionisati kako vi želite, ali ćete do popodnevnih sati uspeti da raščistite deo obaveza. Mozak vam radi brzo i rešenja možete pronalaziti u hodu. Komunikacija sa voljenom osobom nije sjajna, ali pokušavate da se uskladite.

RIBA (20.2.- 20.3.)

Dan iskoristite da se bavite papirima, dokumentacijom, ugovorima koji su vam važni. Proverite sebe povremeno, moguće su sitnije greške. U emotivnom segmentu – partner želi da ozbiljno popriča sa vama. Mogućnost napetijih razgovora.