Dnevni horoskop za 21. 5: Lava stižu greške iz prošlosti

horoskop
Foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Pogledajte kakve su vam izazove zvezde spremile za 21. maj 2020. godine.

Ovan

Možda ste impulsivno odlučili da promenite radno okruženje, ali nema veze, svako menjanje rutine vama prija. Dobro ste raspoloženi.

Bik

Sitan priliv novca vam pomaže trenutno, ali opet niste zadovoljni skroz. Nemate ideju kako da izađete iz začaranog kruga loših primanja, a sada nije ni vreme da o ome mislite.

Blizanci

Neverovatno ste zavedeni idejama i zaljubljenošću, da uopšte ne razmišljate trezveno. Moraćete sami da se disciplinujete.

Rak

Izgubili ste iz vida mnoge osobe, pa sada želite da obnovite kontakte. Neki od njih su se dosta promenili, što će vas baš iznenaditi.

Lav

Morate da razmišljate samo o praktičnim rešenjima jer će vas sustići nezavršena posla iz prošlosti. Ne pravite opet istu grešku.

Devica

Ljubavni partner mnogo leti u visine i zbog toga se nervirate. Nemojte mu/joj nametati svoje mišljenje.

Vaga

Možda ste impulsivno odlučili da promenite radno okruženje, ali nema veze, svako menjanje rutine vama prija. Svadljivi ste i razdražljivi što se prenosi i na posao.

Škorpija

Pitanje finansija je u prvom planu, dok samouvereno želite da se oslobodite svega starog.  Posvetite se više porodici.

Strelac

Pitanje finansija je u prvom planu, dok samouvereno želite da se oslobodite svega starog.  Posvetite se više porodici.

Jarac

Opterećenje zbog posla jenjava, a neko iz bliže okoline vam povereva tajnu koja vam unosi nemir. Razmišljate o povratku staroj ljubavi.

Vodolija

Ništa vam ne unosi radost i ne donosi vam opuštanje kao vaši omiljeni hobiji. Danas će vam oni pomoći da se opustite skroz i zaboravite na brige.

Ribe

Previše se solanjate na sreću, a manje na racionalnost, što vas obično košta neke dobre prilike. Pripazite da i sada ne bude tako.