Dnevni horoskop za 21. 5: Devica dobija neočekivan poziv koji unosi nemir

dnevni horoskop
Foto: Chirag Wakaskar / Alamy / Alamy / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za nedelju 21. maj 2023. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Posle neophodnog odmora danas sledi prikupljanje snage za pravljenje planova za novu poslovnu sedmicu.

Ljubav: Dosta potencijalno kontradiktornih informacija očekuje vas tokom dana u sferi ljubavi. Dobro proverite vesti i razmislite o svojim potezima.

Zdravlje: Budite oprezni u saobraćaju.

Bik

Posao: Miran dan uz gotovo maksimalnu kontrolu svih važnijih dešavanja, bar što tiče većine tipičnih Bikova.

Ljubav: Ova nedelja trebalo bi da bude jedan od pozitivnijih dana za sve vaše iskrene namere i konkretne poteze koje želite da povučete prema voljenoj osobi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Ovaj dan nikako nije dobar za većinu tipičnih Blizanaca za bilo kakvo dodatno angažovanje na polju organizacije i komunikacije sa poslovnim saradnicima.

Ljubav: Vaše želje i očekivanja u sferi partnerskih odnosa biće danas najverovatnije u manjoj ili većoj meri u koliziji sa postojećim realnim stanjem.

Zdravlje: Obratite pažnju na variranje krvnog pritiska.

Rak

Posao: Nije loš dan za Rakove da sve planirane obaveze završe na vreme, ali i da deo slobodnog vremena posvete rekreativnim aktivnostima.

Ljubav: Ove nedelje nije realno očekivati bitnije promene u vašem ljubavnom životu u odnosu na prethodni dan. Možda vas prijatno iznenadi stara simpatija.

Zdravlje: Bez bitnijih upozorenja.

Lav

Posao: Danas nikako ne žurite i ne istrčavajte se sa idejama za nove profesionalne projekte. Sačekajte da se sve prvo slegne u vašoj glavi.

Ljubav: Sasvim solidan dan nalazi se pred slobodnim Lavovima, pre svega, da ostvare primarni kontakt za neku novu u najavi pozitivnu intimnu priču.

Zdravlje: Vrlo dobro, piše Astroputnik.

Devica

Posao: Dosta toga su Device uradile tokom vikenda i pripremile za novu radnu sedmicu, međutim, valjalo bi da neke sitnice još jednom proverite.

Ljubav: Najveću pažnju tokom ovog dana logično bi bilo da usmerite ka dragoj osobi. Dozu nemira sa druge strane može doneti neočekivani poziv osobe iz vaše ljubavne prošlosti.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Vaga

Posao: Drugi dan vikenda može biti vrlo pozitivan kada su poslovne aktivnosti tipičnih Vaga u pitanju, pod uslovom da ne radite sve sami i isključivo na svoju ruku.

Ljubav: Astrološki aspekti ne donose u najavi ekstra loše okolnosti za dešavanja u sferi ljubavi, mada bi bilo dobro da predupredite prazne priče bez realnih argumenata.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Iako ste možda planirali da još nešto danas dodatno uradite, dobro razmislite. Ako nije neophodno, reorganizujte se i ostavite nešto za naredne dane.

Ljubav: Manje-više, mirno ljubavno more danas očekuje Škorpije. Nema naznaka za veće probleme, ali ni za krupnije promene nabolje.

Zdravlje: Mogući su manji problemi sa grlom i respiratornim sistemom.

Strelac

Posao: Dobar dan očekuje većinu Strelaca ukoliko su planirali da najveći deo vremena posvete aktivnom odmoru i slobodnim aktivnostima.

Ljubav: Danas nije povoljna astrološka klima da bilo šta forsirate u sferi ljubavnih odnosa. Potrudite se da budete uviđavniji kada su osećanja druge strane u pitanju.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja i razloga za veću brigu.

Jarac

Posao: Drugi dan vikenda donosi tipičnim Jarčevima dobru osnovu za razne vrste aktivnosti, a posebno bi mogli da budu uspešni baveći se obavezama u privatnoj režiji.

Ljubav: Solidan dan vas očekuje ukoliko ste planirali neki kraći put udvoje ili da najveći deo vremena provedete u zajedničkim aktivnostima sa voljenom osobom.

Zdravlje: Manje probleme mogu vam zadavati noge, kolena ili stopala.

Vodolija

Posao: Planirani odmor i eventualne slobodne aktivnosti većina Vodolija vrlo verovatno će uspeti da sprovede onako kako je i zamislila.

Ljubav: Vaša energija i raspoloženje neće biti baš na nekom visokom nivou tokom ovog dana, ali makar ne odbijajte razumevanje i pozitivnu energiju drage osobe.

Zdravlje: Nervoza, napetost i povremene glavobolje traže odgovarajuću pažnju.

Ribe

Posao: Jedan dobar dan nalazi se pred Ribama ako su prvenstveno svoje aktivnosti usmerile ka sređivanju nezavršenih obaveza odranije.

Ljubav: Vrlo povoljna astrološka klima danas obećava povoljne krajnje ishode, ukoliko ste dovoljno hrabri i odvažni za bar jedan direktan potez u sferi ljubavi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

BONUS VIDEO: Horoskopski znakovi kojima je suđeno da se obogate

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram